Închide meniul

Gigi Becali îl poate pierde pe Bogdan Stancu! Curg ofertele pentru atacantul dorit la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 18:11

Gigi Becali îl poate pierde pe Bogdan Stancu! Curg ofertele pentru atacantul dorit la FCSB

Profimedia

Bogdan Stancu este dorit de dorit în Turcia

Bogdan Stancu poate rămâne în Turcia, deşi Gigi Becali îl vrea la FCSB. Stancu a devenit este liber de contract, după ce contractul său cu Genclerbirligi a expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stancu nu duce lipsă de oferte, deşi are 33 de ani. Beclai îl vrea în Liga 1 să aducă titlul la FCSB. Stancu, care s-a retras de la naţionala României, poate rămâne în Turcia. Presa turcă a dezvăluit numele celor două echipe care îl vor.

Bogdan Stancu poate rămăne în Turcia. Două echipe au pus ochii pe el

Bogdan Stancu, al cărui contract cu Gençlerbirliği a expirat, mai are doi pretendenți. Altay și Giresunspor din Super Lig, sunt aspiranți la Bogdan Stancu, care este dorit și de Steaua București (n.r. – FCSB).
Stancu a atras atenția mai ales prin prestația sa din ultimele meciuri ale sezonului.

Atacantul de 33 de ani a jucat la Galatasaray, Bursaspor, Orduspor și, în cele din urmă, la Gençlerbirliği în Turcia. A marcat 85 de goluri și a făcut 34 de pase decisive în 264 de meciuri din Superliga”, scriu cei de la yurtspor.com.

Gigi Becali îl vrea şi pe Bogdan Stancu

Gigi Becali îl vrea şi pe Bogdan Stancu! Atacantul lui Gencler ar putea semna în curând cu FCSB.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut tratativele. „Da, e posibil, dar el are contract până pe 15 iunie. Nu putem spune mai multe, nu are voie”, a spus Gigi Becali pentru AntenaSport.

În vârstă de 33 de ani, Bogdan Stancu are 33 de ani şi este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.de.

Bogdan Stancu a mai jucat în tricoul roş-albaştrilor între 2008 şi 2011. Gigi Becali a încasat o sumă uriaşă în schimbul lui Stancu. Acesta a fost cedat pentru 5 milioane de euro la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul sezon, el a marcat 7 goluri pentru Genclerbirligi în eşalonul secund din Turcia, reuşind să ofere şi 3 pase de gol.

Recomandări
  • Bogdan Stancu este dorit de FCSB
  • Atacantul are deja două oferte

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și