Închide meniul

Gini Wijnaldum a rupt tăcerea! De ce a ales să semneze cu PSG și a refuzat-o pe Barcelona

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iunie 2021, 14:22

Gini Wijnaldum a rupt tăcerea! De ce a ales să semneze cu PSG și a refuzat-o pe Barcelona

Gini Wijnaldum a reușit o dublă

PSG

Chiar dacă avea plănuită şi vizita medicală la Barcelona de două săptămâni, Gini Wijnaldum a ales banii arabilor: PSG i-a oferit un salariu dublu faţă de cât ar primi la echipa lui Laporta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, când și-a explicat decizia, Wijnaldum nu a adus în discuție și aspectul financiar. Fotbalistul olandez a precizat doar că PSG a fost „mai hotărâtă”.

Gini Wijnaldum, despre transferul la PSG

„A fost destul de dificil să aleg. Am negociat cu FC Barcelona timp de patru săptămâni, dar din păcate n-am ajuns la un acord. Cei de la PSG s-au mișcat mai repede și au fost mai hotărâți.

Îmi place foarte mult proiectul pe care mi l-au propus PSG. A fost foarte greu să aleg, pentru că sunt două echipe uriașe. Am vrut să merg la Barcelona, dar nu ne-am înțeles, iar cu PSG totul a mers mai bine și mai repede”, a dezvaluit Wijnaldum citat de sport.es.

Wijnaldum a semnat cu PSG până în 2024, din postura de jucător liber de contract. Acesta va câștiga 8 milioane de euro pe sezon în capitala Franței, dublu față de cât i-a oferit FC Barcelona.

Reclamă

În vârstă de 30 de ani şi dorit şi de FC Barcelona, Wijnaldum se află la final de contract cu clubul Liverpool. El a mai jucat în carieră la Feyenoord, PSV şi Newcastle United.

La echipa naţională a Olandei, cu care va participa la turneul final al Campionatului European, jucătorul a strâns 75 de selecţii şi a marcat 22 de goluri. Sursa citată precizează că PSG va anunţa transferul lui Wijnaldum înainte ca Olanda să înceapă meciurile la Euro-2020.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și