Închide meniul

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan: „Salariu foarte bun”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 14:17

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan: „Salariu foarte bun

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci amical la Galatasaray / Profimedia Images

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan. Deţinut de Galatasaray, Moruţan va rămâne în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul agent de jucători a spus că Olimpiu Moruţan va semna cu Ankaragucu sau Pendikspor, ambele echipe fiind din prima ligă turcă.

Giovanni Becali anunţă că a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruţan

Azi se rezolvă transferul lui Olimpiu Moruțan. Galatasaray a insistat ca jucătorul să rămână în Turcia. Va semna cu Ankaragucu sau cu nou-promovata Pendikspor, care e din Istanbul. E vorba de un împrumut pe un an.

Ambele îl doresc şi îi dau un salariu foarte bun în comparaţie cu ceea ce lua în Italia. Un salariu ca lui Cicâldău. Nu pot să spun, dar un salariu foarte, foarte bun.

Va avea maşină, va avea casă. După care va avea un contract foarte, foarte bun. Aşteptăm un mail din partea amândurora. E ca şi cum dai cu banul. Vedem unde mergem.

Reclamă

Galatasaray vrea să rămână jucătorul în Turcia. Au relaţii bune cu unele echipe, atât economice, cât şi politice”, a spus Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Olimpiu Moruţan s-a înţeles cu Ankaragucu!

Cea mai nouă informaţie legată de Olimpiu Moruţan era că mijlocaşul s-a înţeles cu Ankaragucu! Cotat de transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro, internaţionalul român a fost curtat de mai multe cluburi.

Ankaragucu a încercat în ultimele zile să îl „deturneze” pe Moruţan şi aproape a şi reuşit.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit aspor.com.tr, Ankaragucu vrea să îl împrumute pentru un sezon pe Moruţan, urmând să existe în contract şi o clauză de cumpărare definitivă.

Pisa, echipă la care a evoluat Moruţan sezonul trecut, şi-l dorea în continuare pe român. Şi Palermo şi-a manifestat dorinţa de a-l transfera pe Moruţan, dar Galatasaray a preferat ca mijlocaşul să rămână în Turcia.

Moruţan e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 4,5 milioane de euro. În vara lui 2021, Gigi Becali îl vindea pe Moruţan la Galata pentru 4.2 milioane de euro.

Giovanni Becali a negat interesul lui Neftchi Baku pentru Moruţan

Fostul agent de jucători, actualmente imagine a Becali Sport, a negat că Neftchi Baku a făcut o ofertă concretă pentru Moruţan. Cu toate acestea, a vorbit despre interesul pentru român din partea cluburilor din Serie B.

Giovanni Becali a dezvăluit că Moruţan e dorit şi de echipe din Franţa şi Belgia.

Tu crezi că echipa lui Mutu, dacă i-a plătit antrenorului vreo 700.000 de euro, putea să-i plătească 800.000 de euro net lui Moruțan?

Eu îți vorbesc pentru că știu situația asta a banilor în toate părțile lumii. (n.r. Moruțan la Neftchi Baku) Nici măcar. Poate ar fi zis cineva din staff-ul lui ceva, dar la urechile mele nu a ajuns nimic.

Reclamă

(n.r. salariul lui Moruțan) E undeva la 800.000 de euro, plus prime. Eventual, dacă se duce la echipe care trag la promovare în Italia va avea prime și va ajunge la un milion de euro.

Va continua dacă i se va face opțiunea cu peste un milion, dar asta depinde de Galatasaray care încă nu s-a decis.

Rămâne Pisa, rămâne pista turcă pentru Moruțan. Mai sunt și piste surprize, gen Belgia, Franța. Vom vedea. Cred că în două-trei zile se va rezolva situația lui Moruțan.

Mai ales la primele patru, cinci (n.r. echipe din Serie B) care se vor lupta pentru promovare e ceva. Nu vreau să mă pronunț în sensul ăsta pentru că sunt echipe importante din Serie B, care au o situație financiară foarte bună, care vor să intre. Sunt orașe destul de mari, destul de iubitoare de fotbal. Vom vedea”, a spus Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și