Închide meniul

Olimpiu Moruţan s-a înţeles cu Ankaragucu! De ce depinde transferul internaţionalului român

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2023, 10:27

Reclamă
Olimpiu Moruţan s-a înţeles cu Ankaragucu! De ce depinde transferul internaţionalului român

Olimpiu Moruţan s-a înţeles cu Ankaragucu!

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Galatasaray/ Profimedia Images

Olimpiu Moruţan s-a înţeles cu Ankaragucu! Cotat de transfermarkt.com la 4.5 milioane de euro, internaţionalul român a fost curtat de mai multe cluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul din prima ligă turcă a încercat în ultimele zile să îl „deturneze” pe Moruţan şi aproape a şi reuşit. Dacă Galatasaray îşi va da acordul, Olimpiu Moruţan va semna cu formaţia care sezonul trecut s-a clasat pe locul 11 în prima ligă turcă.

Olimpiu Moruţan s-a înţeles cu Ankaragucu!

Potrivit aspor.com.tr, Ankaragucu vrea şi ea să îl împrumute pentru un sezon pe Moruţan, urmând să existe în contract şi o clauză de cumpărare definitivă.

Pisa, club la care Moruţan a evoluat împrumutat în ultimul sezon din Serie B, şi-a manifestat şi ea dorinţa de a-l transfera pe Moruţan. Totodată, Palermo şi-l doreşte pe Moruţan. Serie B e transmisă exclusiv în AntenaPLAY din 19 august.

Giovanni Becali, care îl reprezintă pe Olimpiu Moruţan, anunţa în exclusivitate pentru AntenaSport că viitorul lui Moruţan se va decide până la finalul acestei săptămâni. În ceea ce îl priveşte pe Dennis Man, viitorul jucătorului de la Parma se va decide până la finalul perioadei de mercato.

Reclamă

„Cu Man vom vedea în ultima săptămână de mercato. Cu Moruțan vom vedea săptămâna asta, pana la sfârșit!”, a declarat Giovanni Becali, exclusiv pentru Antena Sport.

Giovanni Becali a negat interesul lui Neftchi Baku pentru Moruţan

Fostul agent de jucători, actualmente imagine a Becali Sport, a negat că Neftchi Baku a făcut o ofertă concretă pentru Moruţan. Cu toate acestea, a vorbit despre interesul pentru român din partea cluburilor din Serie B.

Giovanni Becali a dezvăluit că Moruţan e dorit şi de echipe din Franţa şi Belgia.

Reclamă 4 / 0/3

Tu crezi că echipa lui Mutu, dacă i-a plătit antrenorului vreo 700.000 de euro, putea să-i plătească 800.000 de euro net lui Moruțan?

Eu îți vorbesc pentru că știu situația asta a banilor în toate părțile lumii. (n.r. Moruțan la Neftchi Baku) Nici măcar. Poate ar fi zis cineva din staff-ul lui ceva, dar la urechile mele nu a ajuns nimic.

(n.r. salariul lui Moruțan) E undeva la 800.000 de euro, plus prime. Eventual, dacă se duce la echipe care trag la promovare în Italia va avea prime și va ajunge la un milion de euro.

Va continua dacă i se va face opțiunea cu peste un milion, dar asta depinde de Galatasaray care încă nu s-a decis.

Rămâne Pisa, rămâne pista turcă pentru Moruțan. Mai sunt și piste surprize, gen Belgia, Franța. Vom vedea. Cred că în două-trei zile se va rezolva situația lui Moruțan.

Mai ales la primele patru, cinci (n.r. echipe din Serie B) care se vor lupta pentru promovare e ceva. Nu vreau să mă pronunț în sensul ăsta pentru că sunt echipe importante din Serie B, care au o situație financiară foarte bună, care vor să intre. Sunt orașe destul de mari, destul de iubitoare de fotbal. Vom vedea”, a spus Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și