Închide meniul

Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie: „Un geniu! Pentru mine e numărul 1”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 martie 2024, 20:13

Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie: Un geniu! Pentru mine e numărul 1”

Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie

Giovanni Becali, în timpul unui interviu - Antena Sport

Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie. Impresarul a vorbit despre marii jucători din istoria „sportului rege” și a spus pe cine consideră cel mai bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele rostit de Giovanni a fost Diego Armando Maradona, jucător legendar al Argentinei, care s-a stins din viață în 2020, la vârsta de 60 de ani.

Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie

Giovanni este de părere că Maradona este cel mai bun fotbalist din istorie. Acesta a spus și că l-a văzut „pe viu” pe marele jucător și că acesta aduna 25.000 de persoane la un singur antrenament!

„Pentru mine numărul unu este Maradona! El la antrenament avea 25.000 de spectatori! L-am văzut live pe Maradona. După care urmează mai mulţi: Messi, Ronaldo, Ronaldinho, dar numărul unu este Maradona şi îţi spun şi de ce. La Napoli cel mai important sfânt este San Gennaro. Acum este San Diego. Stadionul din Napoli îi poartă acum numele lui Maradona.

El la Napoli putea să vină cu 20 de valize şi nu-l controla nimeni. Nu aveai voie să te atingi de Maradona. Un geniu a fost, păcat că nu a trăit mai mult. Uită-te la Messi, ca o comparaţie. Are o viaţă extraordinară şi în afara terenului”, a spus Giovanni Becali, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Giovanni Becali a făcut „lumină” în cazul lui Dennis Man. Agentul internaționalului român a dezvăluit că nu s-a făcut nicio ofertă concretă pe numele jucătorului. Acesta a dezvăluit că obiectivul Parmei este de a-i prelungi pe cel puțin un sezon contractul mijlocașului, contract care expiră în 2025.

De asemenea, Giovanni Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, despre care susține că a revenit la forma pe care o avea în momentul transferului la Parma, în 2019.

„Deocamdată sunt zvonuri, Parma are un obiectiv, să intre în Serie A. Cel mai important este ca jucătorul să-și prelungească. Parma e proprietara contractului, are dreptul să se uite peste oferte, dacă sunt cu adevărat. Dar îi interesează să prelungească. Minim un an, sau dacă nu chiar doi ani de prelungire. După, Parma va putea să stea liniștită.

Reclamă 4 / 0/3

Și-a revenit la forma pe care o va avea când a fost cumpărat. Înțelege fotbalul italian și limba foarte bine. Are tot viitorul în față. Sunt deocamdată doar speculații. Când vom știi despre ce e vorba, vom vorbi.

L-aș vedea în Italia. Un an cu Parma în Serie A și își dă seama de adevărata lui valoare”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și