Închide meniul

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man! Adevărul din spatele interesului lui Napoli: „Asta e cel mai important!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 13:30

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man! Adevărul din spatele interesului lui Napoli: Asta e cel mai important!”

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul meciului Parma - Sudtirol / Profimedia

Giovanni Becali a făcut un anunț despre viitorul lui Dennis Man. Impresarul a dezvăluit că ofertele de la Napoli și Borussia Dortmund, anunțate în presa din Italia, sunt doar zvonuri, oficialii celor de la Parma fiind hotărâți să-i prelungească înțelegerea românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man traversează un sezon de vis la Parma, fiind golgheterul echipei, cu 12 goluri marcate, în 27 de meciuri jucate. Serie B se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Giovanni Becali a făcut „lumină” în cazul lui Dennis Man. Agentul internaționalului român a dezvăluit că nu s-a făcut nicio ofertă concretă pe numele jucătorului. Acesta a dezvăluit că obiectivul Parmei este de a-i prelungi pe cel puțin un sezon contractul mijlocașului, contract care expiră în 2025.

De asemenea, Giovanni Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, despre care susține că a revenit la forma pe care o avea în momentul transferului la Parma, în 2019.

„Deocamdată sunt zvonuri, Parma are un obiectiv, să intre în Serie A. Cel mai important este ca jucătorul să-și prelungească. Parma e proprietara contractului, are dreptul să se uite peste oferte, dacă sunt cu adevărat. Dar îi interesează să prelungească. Minim un an, sau dacă nu chiar doi ani de prelungire. După, Parma va putea să stea liniștită.

Reclamă

Și-a revenit la forma pe care o va avea când a fost cumpărat. Înțelege fotbalul italian și limba foarte bine. Are tot viitorul în față. Sunt deocamdată doar speculații. Când vom știi despre ce e vorba, vom vorbi.

L-aș vedea în Italia. Un an cu Parma în Serie A și își dă seama de adevărata lui valoare”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Dennis Man, pe „radarul” lui Napoli

Dennis Man este pe „radarul” lui Napoli și poate prinde un transfer de vis. Italienii au făcut anunțul și au dezvăluit că internaționalul român ar fi dorit de campioana en-titre din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Conform presei din Italia, evoluțiile lui Dennis Man au atras atenția unor mari cluburi. După ce s-a zvonit că și Borussia Dortmund ar fi interesată de internaționalul român, și Napoli a pus ochii pe acesta.

Campioana din Serie A e gata să ofere zece milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, la finalul sezonului. Acesta mai are contract cu Parma până în 2025 și încă nu și-a prelungit înțelegerea cu clubul din Serie B.

Sunt câțiva jucători talentați în Serie A. Deasupra tuturor este Dennis Man, atacant născut în 1998. Stângaciul român are excelente calități tehnice, poate juca în ambele flancuri ale atacului, are viteză și dribling.

Joacă la Parma din 2021, de când echipa era încă în Serie A, iar în acest sezon a explodat. Napoli îl place și poate încerca să-l fure, într-o tranzacție de aproximativ 10 milioane de euro”, au transmis italienii de la ultimecalcionapoli.it.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și