Închide meniul
VIDEO

„Gol de atacant pur!”. Florin Tănase a marcat din nou în Emirate! I-a adus victoria lui Al Jazira

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2022, 18:16

„Gol de atacant pur!. Florin Tănase a marcat din nou în Emirate! I-a adus victoria lui Al Jazira

Florin Tănase a reuşit o "dublă" de vis la Al-Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru Al Jazira / Twitter

Florin Tănase a marcat din nou în Emirate. Fostul atacant de la FCSB a înscris singurul gol al meciului Dibba Al Fujairah – Al Jazira, scor 0-1, Cupa Emiratelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a dat lovitura în minutul 8 al partidei, din centrarea lui Salem Rashid. Scăpat din marcaj, Tănase a punctat cu o lovitură de cap, la care portarul advers nu a putut interveni.

Florin Tănase a marcat din nou în Emirate

„Gol de atacant pur!”, a fost mesajul postat pe Twitter de Al Jazira.

Fostul căpitan de la FCSB a primit şi un cartonaş galben, după o jumătate de oră de joc. În minutul 71, Tănase a fost înlocuit cu Bruno.

Reclamă

Luna trecută, Florin Tănase a marcat primul său gol pentru Al Jazira. Românul a spart gheața în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Tănase a înscris în confruntarea din deplasare cu Al-Khaleej Khor Fakkan, meci din etapa a doua din liga din Emirate. Românul a fost titularizat din nou de antrenorul său și a profitat la maxim.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase a punctat după o fază aglomerată petrecută în careul advers. Mingea a ajuns la jucătorul român după o respingere nefericită a unui adversar, iar fostul atacant de la FCSB a finalizat cu un șut la colțul scurt.

Atacantul de 27 de ani a plecat de la FCSB la Al Jazira în schimbul a 3 milioane de euro.

Tănase a făcut diferenţa şi la echipa naţională

Florin Tănase a fost eroul României în partida cu Finlanda, de la Helsinki. Tricolorii au obţinut un punct care menţinea atunci speranţele de a se evita retrogradarea în Liga C. Pukki a deschis scorul, după o gafă a lui Bancu. Tănase a egalat în repriza a doua, după o fază lucrată de Deian Sorescu şi Bancu. Meciul a fost în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

Am făcut un joc destul de bun zic eu, ne-am creat multe ocazii de a marca. Am arătat un spirit bun şi că avem jucători valoroşi care pot juca un fotbal bun. Important este să jucăm bine de la meci la meci. Să pregătim următoarea campanie, de EURO 2024 şi să mergem la turneul final.

Am avut ocazii mai mari, am avut două bare. A lipsit golul 2. Sunt bucuros, golul îmi dă încredere. Asta trebuie să fac eu la fiecare meci, să marchez şi să-mi ajut echipa. Ar trebui să ne dea speranţe meciul de azi. Suntem un grup unit, trebuie să ne ajutăm. Avem şanse să mergem la Euro 2024.

Cred că Edi trebuie să rămână. Am mai spus-o. Poate schimba faţa echipei naţionale. S-a simţit schimbarea din teren. Stanciu a fost accidentat, dar a intrat foarte bine. Avem nevoie de un jucător precum Stanciu. Mă simt bine, fizic am fost bine. Sper să am evoluţii bune. Trebuie să jucăm cu încredere, să jucăm ofensiv”, a spus Tănase, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și