Închide meniul
VIDEO

Florin Tănase, primul gol pentru Al Jazira! Cum a înscris jucătorul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 18:17

Florin Tănase, primul gol pentru Al Jazira! Cum a înscris jucătorul român

Florin Tănase a marcat primul gol pentru Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru Al Jazira / Twitter

Florin Tănase a marcat primul gol pentru Al Jazira. Românul a spart gheața în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a înscris în confruntarea din deplasare cu Al-Khaleej Khor Fakkan, meci din etapa a doua din liga din Emirate. Românul a fost titularizat din nou de antrenorul său și a profitat la maxim.

Florin Tănase, primul gol pentru Al Jazira

Tănase a punctat după o fază aglomerată petrecută în careul advers. Mingea a ajuns la jucătorul român după o respingere nefericită a unui adversar, iar fostul atacant de la FCSB a finalizat cu un șut la colțul scurt.

Florin Tănase a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Al-Jazira. 3 milioane de euro a plătit clubul din Emirate pentru serviciile jucătorului de 27 de ani.

Reclamă

Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira

Florin Tănase a fost titular la Al Jazira și la primul meci în Emirate, împotriva celor de la Dibba.

Înaintea acelei partide, fanii lui Al Jazira au venit cu două bannere pregătite pentru Tănase şi Achraf Bencharki, cei mai importanți jucători transferați vara trecută.„Bine ați venit în familia mândriei din Abu Dhabi”, a transmis Al-Jazira.

Tănase a fost decisiv și la meciul de debut la Al Jazira

Florin Tănase a fost decisiv și la meciul de debut pentru Al Jazira în campionatul din Emiratele Arabe Unite. A reușit un assist de toată frumusețea.

Reclamă 4 / 0/3

Românul a jucat 73 de minute și a reușit un assist în stilul lui Luka Modric.

Tănase a dat o pasă lungă care a depășit toată apărarea adversă. Ali Mabkhout a rămas singur cu portarul advers și a trimis balonul în plasă.

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Atacantul a fost dorit cu insistenţă și de chinezii de la Shanghai Port. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma cu Al Jazira. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul încearcă să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din Nations League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și