Închide meniul
VIDEO

Gol halucinant în derby-ul Manchester United – Arsenal 3-2! „Tunarii” au marcat în timp ce David de Gea urla de durere. Criză de nervi a lui Cristiano Ronaldo

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 23:03 / Actualizat: 3 decembrie 2021, 1:30

Reclamă
Gol halucinant în derby-ul Manchester United – Arsenal 3-2! „Tunarii au marcat în timp ce David de Gea urla de durere. Criză de nervi a lui Cristiano Ronaldo

Gol halucinant în derby-ul Manchester United - Arsenal

Profimedia

Update: 00.10: Manchester United – Arsenal s-a terminat 3-2. Au înscris Cristiano Ronaldo, de două ori, și Bruno Fernandes pentru gazde și Smith-Rowe și Odegaard pentru „tunari”. Cu „dubla” din această seară, Ronaldo a atins o bornă istorică și a stabilit un record unic în istoria fotbalului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal a trimis balonul în plasă în minutul 13. Puștiul Smith-Rowe a înscris cu un voleu simplu, de la marginea careului, după o minge recuperată de Elneny la un corner. Doar că, în timpul execuției lui Smith-Rowe, David de Gea era pe jos, urlând de durere.

Gol halucinant în Manchester United – Arsenal

Înainte ca mingea să ajungă la cei de la Arsenal, De Gea a fost faultat de propriul coechipier, Fred, care l-a călcat pe tendon pe portarul spaniol. Jucătorii lui United s-au oprit și au cerut ca arbitrul să oprească faza.

Reclamă
Reclamă

De Gea și-a revenit abia după intervenția medicilor. Jocul a fost întrerupt minute bune până s-a luat o decizie asupra fazei. După consultarea cu colegii din cabina VAR, arbitrul Martin Atkinson a validat golul celor de la Arsenal.

Jucătorii lui Manchester United au protestat vehement și l-au încolțit pe „centralul” jocului, în frunte cu Cristiano Ronaldo. Starul portughez a fost foarte nervos și a făcut mai multe gesturi cu mâinile prin care și-a arătat frustrarea.

Reclamă

A fost al nouălea gol încasat de Manchester United pe Old Trafford în ultimele patru meciuri de Premier League disputate „acasă”. Mai rău e că „Diavolii” n-au reușit să înscrie și ei în acest interval.

Fanii lui Manchester United l-au elogiat pe Ole Gunnar Solskjaer

Deși a lăsat echipa într-o criză totală de rezultate, Ole Gunnar Solskjaer a fost elogiat de fanii lui Manchester United, la primul meci pe Old Trafford după demiterea norvegianului.

Fanii lui United au afișat un banner special în cinstea lui Solskjaer. „Ole, legendă!”, a fost mesajul suporterilor echipei din Manchester.

Manchester United era doar pe poziția a 10-a în Premier League înaintea derby-ului cu Arsenal. În cazul unei înfrângeri, „Diavolii” se vor depărta la 8 puncte de locurile de Champions League.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 1-0. GOOOLLL Bîrligea! Campioana României, debut în grupa principală din Europa League

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

LIVE SCORERadu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League! Ajax – Beşiktaş se dispută ACUM

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și