Închide meniul
VIDEO

Gol magic înscris de o jucătoare de 18 ani împotriva Barcelonei. Salma Paralluelo, reușită fabuloasă! Villarreal a primit o corecție în 25 de minute

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2022, 17:37

Gol magic înscris de o jucătoare de 18 ani împotriva Barcelonei. Salma Paralluelo, reușită fabuloasă! Villarreal a primit o corecție în 25 de minute

Salma Paralluelo, gol de senzație în Barcelona - Villarreal 6-1

Captură Twitter

Salma Paralluelo a intrat în cursa pentru Premiul Puskas după un gol fabulos înscris în meciul Barcelona – Villarreal, scor 6-1, din etapa a 26-a a campionatului feminin de fotbal din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 18 ani a marcat în premieră, în această stagiune, dar a reuși o „bijuterie” chiar împotriva liderului. Salma a deschis scorul în minutul 12. A driblat superb două adversare și a șutat de la aproximativ 25 de metri, mingea ajungând în vinclul porții.

Salma Paralluelo, gol de senzație în Barcelona – Villarreal 6-1

Comentatorul partidei a avut o reacție pe măsură, iar publicul aflat pe stadionul Johan Cruyff a apreciat execuția Salmei și a aplaudat zgomotos.

Villarreal a condus cu 1-0 la pauză, dar a suferit o adevărată corecție după revenirea de la cabine. A încasat șase goluri în decurs de 25 de minute. Claudia Pina a întors scorul până în minutul 48 și chiar și-a trecut în cont hat-trick-ul. „Submarinul galben” a avut în defensivă o jucătoare din România. Olivia Oprea a fost integralistă în eșecul drastic, scor 1-6.

Reclamă

Barcelona a obținut un nou succes și domină categoric competiția internă. După 26 de etape are 78 de puncte, cu 22 mai mult decât urmăritoarea Real Sociedad. Mai mult decât atât, clubul catalan are 144 de goluri marcate și 8 primite!

Gruparea blaugrana a cucerit astfel al 7-lea titlu, record pentru Primera Division. Potrivit fcbarcelona.com, fetele antrenate de Jonatan Giráldez au ajuns la 50 de victorii în ultimele 50 de meciuri disputate pe arena care poartă numele legendei fotbalului mondial.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și