Închide meniul

„Guvernul britanic are dreptate!” Jurgen Klopp, reacție dură după criza izbucnită la Chelsea. Ce a spus despre relația dintre Roman Abramovich și Vladimir Putin

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2022, 18:00

„Guvernul britanic are dreptate! Jurgen Klopp, reacție dură după criza izbucnită la Chelsea. Ce a spus despre relația dintre Roman Abramovich și Vladimir Putin

Jurgen Klopp, declaraţie despre Darwin Nunez, înainte de Liverpool - Manchester City

Jurgen Klopp, în timpul unui interviu/ Profimediaimages

Jurgen Klopp e de acord cu sancțiunile la care a fost supus Roman Abramovich. Germanul a precizat că vinovat pentru toată situația e Vladimir Putin, dar nu l-a iertat pe patronul lui Chelsea, pe care îl consideră un apropiat al președintelui rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp, reacție dură după criza izbucnită la Chelsea

„E clar că Tuchel și jucătorii nu sunt responsabili pentru nimic. Există un singur om care este responsabil pentru asta și acela este Vladimir Putin, în primul rând. Nu știu nimic despre rolul lui Roman Abramovich în toate aceste lucruri. Dar, de-a lungul anilor, se poate observa că e destul de apropiat de Putin. Astfel, cred că guvernul britanic are dreptate, să fiu 100% sincer, dar înțeleg că nu e plăcut pentru Chelsea, pentru jucători, suporteri, angajați”, a spus Jurgen Klopp, într-o conferință de presă.

Roman Abramovich a fost sancţionat de guvernul Marii Britanii, care i-a „înghețat” toată averea, şi nu o mai poate vinde pe Chelsea. Măsurile prevăd și faptul că gruparea nu va mai avea voie să vândă bilete şi produse ale clubului şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.

Noile restricţii au fost implementate cel puţin pentru perioada 10 martie – 31 mai, pentru ca autorităţile să se asigure că Abramovici nu poate profita de proprietatea sa asupra clubului.

Reclamă

Cum mai poate fi afectată Chelsea de sancțiunile primte de Roman Abramovich

Abramovich primise deja o primă ofertă şi îşi dorea să obţină 3 miliarde de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni.  Astfel, după ce a aflat că nu mai poate vinde clubul, oligarhul rus este nevoit să renunțe gratuit la Chelsea. Acesta mai are la dispoziție 81 de zile. În caz contrar, gruparea de pe Stamford Bridge poate rămâne fără licență, anunță The Sun.

De asemenea, londonezii au aflat că pot pierde și contractul cu Nike, compania care produce kit-urile echipei, scrie Daily Mail. Acest lucru se poate întâmpla la scurt timp după ce compania de telefonie mobilă Three, sponsorul principal de pe tricourile lui Chelsea, a suspendat contractul de 40 de milioane de lire sterline.

Abramovich este unul dintre cei şapte apropiaţi ai lui Vladmir Putin care au fost sancţionaţi ca urmare a războiului din Ucraina. Finanţatorul lui Chelsea are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și