Închide meniul

Harry Kane a dezvăluit, chiar înainte de Bayern – Manchester United, motivul pentru care a refuzat oferta „diavolilor”

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 17:15

Reclamă
Harry Kane a dezvăluit, chiar înainte de Bayern – Manchester United, motivul pentru care a refuzat oferta „diavolilor

Harry Kane a dezvăluit, chiar înainte de Bayern - Manchester United, motivul pentru care a refuzat oferta "diavolilor"

Harry Kane, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Bayern și Manchester United / Profimediaimages

Harry Kane a dezvăluit, chiar înainte de Bayern – Manchester United, motivul pentru care a refuzat oferta „diavolilor”. Atacantul englez a ales să se transfere la formația bavareză în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Tottenham s-a transferat la campioana Germaniei, după ce în această perioadă de mercato mai multe cluburi au fost interesate de serviciile acestuia. Printre acele echipe se număra și Manchester United, adersara lui Bayern din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Harry Kane a dezvăluit motivul pentru i-a refuzat pe „diavoli”, chiar înainte de Bayern – Manchester United. Ce a transmis atacantul englez

La conferința de presă premergătoare partidei cu Manchester United, Harry Kane a dezvăluit motivul pentru care a ales să se transfere la Bayern Munchen, chiar dacă avea o ofertă din partea „diavolilor”.

Atacantul englez a menționat faptul că și-a dorit să ajungă în lotul campioanei din Germania și că din momentul în care bavarezii i-au făcut o ofertă nu a mai luat în calcul alte variante.

„Normal că am purtat discuții cu mai multe cluburi în vară, dar Bayern a fost o echipă la care am vrut să ajung. De când a venit oferta m-am decis, nu am mai luat în calcul alte opțiuni. Și acum, din fericire, am ajuns aici.

Reclamă

Bineînțeles că Manchester United este un club mare, dar acum sunt aici și sunt foarte fericit pentru asta. Bayern vrea să câștige Liga Campionilor iar eu voi da totul pentru a ajuta la câștigarea trofeului”, a spus Harry Kane, la conferința de presă premergătoare partidei cu Manchester United, potrivit marca.com.

Meciul dintre Bayern Munchen și Manchester United va avea loc miercuri seară, de la ora 22:00. Partida va fi în format live score pe As.ro.

Tottenham a acceptat a 4-a ofertă făcută de Bayern pentru Harry Kane

Internaţionalul englez a fost principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Bayern, care i-a asaltat cu oferte pe şefii londonezilor. Campioana din Bundesliga a făcut iniţial o propunere de 70 de milioane de euro, pe care a îmbunătăţit-o după fiecare refuz. S-a ajuns la un acord după cea de-a patra ofertă, de aproximativ 100 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Din moment ce Kane îşi dorea să plece şi mai avea contract numai până în vara anului viitor, oficialii lui Tottenham au bătut în cele din urmă palma cu şefii grupării din Bundesliga.

Atacantul englez va încasa o sumă uriaşă la Bayern. A fost tentat cu un salariu anual de 25 de milioane de euro. Va primi aproximativ 480.000 de euro pentru fiecare săptămână de contract.

Sezonul trecut, Harry Kane s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor din Premier League, cu 30 de reuşite. Pe primul loc a fost Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, cu 36 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și