Închide meniul

Manchester City nu îl vrea pe Lionel Messi. Anunţul făcut de Pep Guardiola. „Am crezut că va rămâne la Barcelona!”

Reclamă

Publicat: 6 august 2021, 16:57

Manchester City nu îl vrea pe Lionel Messi. Anunţul făcut de Pep Guardiola. „Am crezut că va rămâne la Barcelona!

Pep Guardiola a anunţat că Manchester City nu îl va transfera pe Lionel Messi

Profimedia

Manchester City nu îl vrea pe Lionel Messi. Anunţul a fost făcut chiar de Pep Guardiola, care a fost convins că argentinianul va rămâne la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City nu îl vrea pe Lionel Messi

„A fost o surpriză pentru toţi. Preşedintele Laporta a fost foarte clar. Nu am vorbit nici cu Messi, nici cu Laporta, dar când ai aproape 500 de milioane de euro pierderi într-un an, trebuie să iei o decizie, din păcate”, a declarat Pep Guardiola, citat de as.com.

Guardiola a spus că Messi este cel mai valoros fotbalist pe care l-a văzut în viaţa sa, dar că nu îl poate aduce la Manchester City din cauza transferului pe care tocmai l-a realizat.

„Am cheltuit mult pentru transferul lui Jack Grealish (n.r. 117 milioane de euro). El va purta tricoul cu numărul 10 pentru că suntem convinși în privința lui. În plus, am crezut că Leo va rămâne la Barcelona. Acum, Messi nu este în planurile noastre!”, a mai spus Guardiola.

Pep Guardiola îl vrea pe Harry Kane

Deşi a respins posibilitatea ca Messi să ajungă la City, Guardiola a admis că atacantul rivalilor de la Tottenham, Harry Kane, este o ţintă pentru campioana din Premier League.

Reclamă

„Kane e jucătorul lui Tottenham. Dacă Tottenham nu vrea să negocieze, lucrurile sunt încheiate. Dacă sunt dispuși, atunci multe cluburi vor vrea să obțină semnătura lui. Noi suntem printre ele. Suntem foarte interesați de el”, a precizat Pep Guardiola.

Salariul fabulos pe care i l-a pregătit PSG lui Lionel Messi

Lionel Messi este tot mai aproape de PSG, după ce tratativele cu Barcelona au fost stopate în mod oficial.

Francezii i-ar fi transmis deja o ofertă cu un salariu fabulos: 50 de milioane de euro pe an, până 2024. Asta susţine jurnalistul Nicolo Schira. Suma este dublă faţă de cea acceptată de Messi pentru a semna prelungirea cu Barcelona!

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi crede că Lionel Messi va juca la PSG

Gică Hagi consideră că doar două echipe pot să emită pretenții la semnătura lui Messi. În opinia Regelui, Manchester City și PSG sunt favorite să dea lovitura verii.

„A marcat o epocă în fotbalul mondial, a reprezentat şi reprezintă un mare jucător. Cred că la echipa la care va ajunge va juca foarte bine. Va ajunge la City sau la Paris, undeva unde să îi placă, să joace un fotbal ofensiv. E curios unde va merge. Cred că PSG”, a spus Gică Hagi pentru Digi Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și