Închide meniul

Hristu Chiacu, acuze fără precedent la adresa lui Mircea Rednic: „Vezi că banii ăia trebuie…”

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2022, 15:09

Hristu Chiacu, acuze fără precedent la adresa lui Mircea Rednic: „Vezi că banii ăia trebuie…

Hristu Chiacu, acuze fără precedent la adresa lui Mircea Rednic

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

  • Hristu Chiacu, acuze fără precedent la adresa lui Mircea Rednic
  • Cei doi au lucrat împreună la Khazar Lankaran

Hristu Chiacu, acuze fără precedent la adresa lui Mircea Rednic! Jucătorul ajuns la 35 de ani susţine că Rednic nu l-ar fi folosit la Khazar Lankaran, în 2011, pentru că nu a împărţit cu el şi cu impresarii prima pe care o încasase la semnătură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lui 2011, Dinamo îl trimitea pe Chiacu în Azerbaidjan, unde urma să fie antrenat de Mircea Rednic. „Puriul” e acuzat că i-ar fi cerut bani jucătorului. La finalul sezonului, cei doi au câştigat Cupa.

Hristu Chiacu, acuze fără precedent la adresa lui Mircea Rednic

„La Lankaran luai ceva bani la semnătură și trebuia să dai, să se împartă cu impresarii… Dar eu n-am dat. Am ajuns acolo, am mers la Baku și mi-a zis că trebuie să vorbim după meciul care urma, cu Neftchi.

Reclamă

Am jucat în acel meci, iar cu două zile înainte de următoarea partidă mă cheamă nea Mircea la el în cameră: «Băi, cum ești? Vezi că banii ăia trebuie…». «Păi, nea Mircea, eu asta am vorbit, asta am luat. Dacă joc, joc pe valoare». A răspuns: «Bine, treaba ta, vezi că nu joci acum». Și n-am jucat.

L-a băgat pe Pițurcă și au început ăia să râdă de el pe teren. Nu exagerez! Am intrat în minutul 80 și 3 minute mai târziu am înscris. Îți dai seama, apoi comentam pe acolo. În ziua următorului meci, în deplasare, vine să-mi spună iar: «Bă, tu faci pe aici ce vrei? N-ai făcut, n-ai dat…»”, a povestit Chiacu.

Reclamă

Îți dai seama, între ei trebuia să împartă. Cred că nea Mircea a luat milionul de euro atunci, la câte transferuri a făcut”, a spus Chiacu, citat de gsp.ro.

Hristu Chiacu, amintiri neplăcute cu Dan Petrescu

Chiacu a vorbit şi despre momentele tensionate de care a avut parte cu Dan Petrescu, în vara lui 2006, la Wisla Cracovia. „După ce am terminat contractul cu Național, am mers la Wisla în probe. Am plecat în cantonament, ei erau în Italia și am mers direct acolo.

Petrescu n-a spus nimic de mine, că mă vrea sau nu. Dar un fost jucător care devenise antrenor secund i-a spus că «neapărat trebuie să-l luăm pe ăsta». Experiența cu el a fost ciudată. Când a început campionatul, a început cu jigniri… cum e el. Nu eram obișnuit, eram destul de tânăr.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, Petrescu îți reproșa că ai ratat, că nu știu ce… apoi te înjura. Aveam 19 ani. M-a înjurat de morți, iar de atunci s-a încheiat. Eu mi-am pierdut mama când aveam 5 ani. Am mers la el și i-am zis: «Până aici! De mine poți spune ce vrei, dar asta nu». Am avut un clinci destul de tare cu el.

După acel meci, după ce m-a înjurat, a și plecat. Am mers în cantonament la naționala de tineret, iar când m-am întors nu mai era acolo. I-am cerut să-și prezinte scuzele, dar nu a făcut-o”, a mai spus Chiacu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 19:33
Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Liga 1 • 17 mart., 15:40
Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său
Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Liga 1 • 16 mart., 18:39
„Trebuie să fii tâmpit să insinuezi aşa ceva!” Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo
Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout
Diverse • 8 mart., 22:33
Mircea Rednic, surprins când a aflat că va juca tot cu Dinamo în prima etapă din playout: „Nu cred!” Ce a zis de incidente