Închide meniul

Hugo Lloris pleacă de la Tottenham după 11 ani. Se va duela cu Lionel Messi și Luis Suarez

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 18:56

Reclamă
Hugo Lloris pleacă de la Tottenham după 11 ani. Se va duela cu Lionel Messi și Luis Suarez

Hugo Lloris pleacă de la Tottenham după 11 ani

Hugo Lloris / Profimedia

Hugo Lloris pleacă de la Tottenham după 11 ani. Portarul francez a decis să își continue cariera la o altă formație, după ce nu mai intră în planurile clubului din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătorul Cupei Mondiale din 2018 nu a mai jucat la Spurs din luna aprilie a anului trecut. După o partidă cu Newcastle, pierdută de Tottenham cu 1-6, Lloris a fost indisponibil din cauza unei accidentări. Totuși, chiar și după revenire nu a fost folosit de antrenor.

Hugo Lloris pleacă de la Tottenham după 11 ani. S-a înțeles cu Los Angeles FC

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Fabrizio Romano, Hugo Lloris s-a înțeles cu cei de la Los Angeles FC, echipă care a pierdut finala MLS din acest sezon în fața celor de la Columbus Crew, echipă la care joacă Alexandru Mățan.

În momentul de față există o înțelegere verbală între cele două părți, iar portarul va semna un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire.

„Hugo Loris va merge la LAFC! Înțelegere verbală între cele două părți. Este o mutare permanentă pentru Lloris, care pleacă de la Sprus după 11 ani.

Reclamă

Înțeleg că Lloris va semna un contract valabil pe un an la LAFC, cu opțiunea de prelungire pe o perioadă mai lungă. Actele vor fi gata în curând”, a fost anunțul făcut de Fabrizio Romano.

În cariera sa, Lloris a jucat doar pentru Nice, Lyon și Tottenham. Spurs l-a achiziționat de la „Les Gones” în anul 2012, în schimbul sumei de 12,6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Tottenham, anunț dezamăgitor pentru Radu Drăgușin. Șanse mici ca românul să ajungă la Spurs

Stilul de joc exigent al lui Tottenham Hotspur şi-a pus amprenta asupra jucătorilor şi, deşi este nevoie de o echipă mai puternică pentru a face faţă rigorilor din Premier League, este posibil să nu se facă prea multe transferuri în ianuarie, a declarat antrenorul Ange Postecoglou, potrivit Reuters, notează news.ro.

Spurs a început sezonul într-o formă excelentă, cu 10 meciuri fără înfrângere, ajungând în fruntea clasamentului, dar cinci înfrângeri, coroborate cu accidentări, a făcut ca echipa să cadă pe locul cinci, la şase puncte în spatele liderului Liverpool.

James Maddison, Cristian Romero, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, Ryan Sessegnon şi Manor Solomon sunt accidentaţi, în timp ce Ivan Perisic este în afara lotului pentru tot restul sezonului din cauza unei accidentări la ligamentul încrucişat anterior.

Majoritatea jucătorilor vor reveni în activitate în următoarele săptămâni, iar Postecoglou nu se aşteaptă la întăriri atunci când va începe perioada de transferuri, la 1 ianuarie.

„Perioada de transferuri? Nu se va întâmpla nimic magic în această perioadă. Ceea ce trebuie să facem este să continuăm să construim”, a declarat Postecoglou.

Astfel, șansele ca Radu Drăgușin să ajungă la Tottenham sunt acum mici, având în vedere dezvăluirea făcută de tehnicianul formației din Premier League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și