Închide meniul

Antrenorul lui Tottenham, anunț dezamăgitor pentru Radu Drăgușin. Ange Postecoglou, dezvăluire despre campania de transferuri

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 16:56

Reclamă
Antrenorul lui Tottenham, anunț dezamăgitor pentru Radu Drăgușin. Ange Postecoglou, dezvăluire despre campania de transferuri

Antrenorul lui Tottenham anunț dezamăgitor Radu Drăgușin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Antrenorul lui Tottenham a făcut un anunț dezamăgitor pentru Radu Drăgușin. Ange Postecoglou a vorbit despre campania de transfeuri din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stilul de joc exigent al lui Tottenham Hotspur şi-a pus amprenta asupra jucătorilor şi, deşi este nevoie de o echipă mai puternică pentru a face faţă rigorilor din Premier League, este posibil să nu se facă prea multe transferuri în ianuarie, a declarat antrenorul Ange Postecoglou, potrivit Reuters, notează news.ro.

Antrenorul lui Tottenham, anunț dezamăgitor pentru Radu Drăgușin. Șanse mici ca românul să ajungă la Spurs

Spurs a început sezonul într-o formă excelentă, cu 10 meciuri fără înfrângere, ajungând în fruntea clasamentului, dar cinci înfrângeri, coroborate cu accidentări, a făcut ca echipa să cadă pe locul cinci, la şase puncte în spatele liderului Liverpool.

James Maddison, Cristian Romero, Rodrigo Bentancur, Micky van de Ven, Ryan Sessegnon şi Manor Solomon sunt accidentaţi, în timp ce Ivan Perisic este în afara lotului pentru tot restul sezonului din cauza unei accidentări la ligamentul încrucişat anterior.

Majoritatea jucătorilor vor reveni în activitate în următoarele săptămâni, iar Postecoglou nu se aşteaptă la întăriri atunci când va începe perioada de transferuri, la 1 ianuarie. În plus, de la echipă ar putea pleca şi portarul Hugo Lloris.

Reclamă

„Perioada de transferuri? Nu se va întâmpla nimic magic în această perioadă. Ceea ce trebuie să facem este să continuăm să construim”, a declarat Postecoglou.

Astfel, șansele ca Radu Drăgușin să ajungă la Tottenham sunt acum mici, având în vedere dezvăluirea făcută de tehnicianul formației din Premier League.

„Radu Drăguşin, la Barcelona?” Florin Manea a dat verdictul

Florin Manea a dezvăluit că au existat discuţii cu mai multe cluburi, însă nu cu oficiali de la Barcelona, în privinţa unui transfer al lui Radu Drăguşin. Agentul a declarat că în acest moment, fundaşul român nu este grăbit să plece de la Genoa şi va aştepta o ofertă de nerefuzat.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Florin Manea a mai declarat că singura ofertă concrentă făcută pentru Radu Drăguşin a fost din partea celor de la Atalanta.

„Nimic nu e real din tot ce a apărut. Au fost discuţii cu anumite cluburi, dar Barcelona în niciun caz. Nu este nimic concret, până acum. Nu avem nicio ofertă, nu s-a dus mai departe discuţia cu vreo echipă. În primul rând, trebuie să se înţeleagă cu Genoa, înainte să se înţeleagă cu noi. În momentul de faţă, nu este nimic real.

A fost o ofertă oficială de la Atalanta, nu ştiu dacă a mai venit vreuna. Azi joacă cu Inter, nu cred că stătea nimeni să mă sune pe mine să-mi spună de vreo ofertă. Probabil, dacă vor veni oferte oficiale, mă vor contacta. Dar nu ştiu de nicio ofertă oficială. Pe Radu nu-l grăneşte nimeni să plece. Dacă există un club puternic, care îl doreşte cu adevărat, vom lua în calcul posibilitatea. Stă foarte bine la Genoa, deocamdată, nu-l grăbeşte nimeni”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și