Închide meniul
VIDEO

„Huliganii români s-au deghizat!” Ultrașii de la CSA Steaua, implicați într-un război total cu poliția din Olanda. S-a lăsat cu arestări!

Reclamă

Publicat: 20 octombrie 2021, 13:37

„Huliganii români s-au deghizat! Ultrașii de la CSA Steaua, implicați într-un război total cu poliția din Olanda. S-a lăsat cu arestări!

Ultrașii de la CSA Steaua, implicați într-un război total cu poliția din Olanda

Captură Youtube

Ultrașii de la CSA Steaua, implicați într-un război total cu poliția din Olanda

Ultrașii lui NEC Nijmegen au pornit adevărate lupte de stradă cu cei ai lui Vitesse în Olanda. Aceștia s-au luat la bătaie atât între ei, dar și cu poliția. Potrivit presei batave, printre cei implicați s-au numărat și ultrașii lui CSA Steaua, care sunt înfrățiți cu galeria celor de NEC. La final s-a lăsat cu zeci de arestări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub protecția anonimatului, o persoană a dezvăluit că cel puțin 15 ultrași ai „militarilor” au fost implicați în bătaie.

„Au fost în jur de 15 fani ai Stelei. De ani buni este o prietenie între fanii lui NEC și cei ai Stelei, iar din când în când se vizitează reciproc. Huliganii români s-au deghizat, nu au purtat hanorace, eșarfe sau ochelari de soare, ca să nu fie recunoscuți, să pară că nu sunt interesați”, a declarat acesta, citat de Gelderlander.

Reacție virulentă după ce ultrașii lui CSA Steaua i-au făcut „cruce” lui Gigi Becali

Adrian Bumbescu, antrenor la centrul de copii și juniori de la CSA Steaua, a avut o reacție dură după derapajul macabru al ultrașilor steliști la adresa lui Gigi Becali.

Reclamă

În timpul meciului cu Csikszereda, primul oficial pentru CSA Steaua pe noua arena din Ghencea, ultrașii au au afișat zeci de bannere. Unul dintre mesajele fanilor a dus războiul cu Gigi Becali la un alt nivel.

Ultrașii „militarilor” au afișat o cruce neagră, pe care era trecut numele patronului Gigi Becali, dar și al echipei sale, FC FCSB SA.

„Nu mi se pare un gest bun. Eu nu am fost la meci, nu m-am simțit bine aseară, a fost și căldura aceea. Nu face cinste celor care au făcut treaba asta, ca să spun acum, în mod oficial. Nu e normal să îți dorești răul altcuiva. Nu e normal ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Vin fel de fel de oameni, cu diferite gândiri, iar asta nu se asociază cu clubul nostru și cu politica clubului nostru”, a spus Adrian Bumbescu, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și