Închide meniul

Ianis Hagi a dat lovitura carierei! Cât a ajuns să valoreze fiul Regelui: Dezvăluirea care îi poate schimba cariera

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 octombrie 2021, 10:27

Ianis Hagi a dat lovitura carierei! Cât a ajuns să valoreze fiul Regelui: Dezvăluirea care îi poate schimba cariera

Profimedia

Ultimele evoluţii în tricoul lui Glasgow Rangers i-au crescut cota enorm lui Ianis Hagi. Fiul Regelui a ajuns în atenţia unor mari cluburi ale Europei. În ultima vreme, s-a vorbit cel mai mult despre AS Roma, formaţia antrenată de Jose Mourinho. Capitolinii ar fi gata să dea 20 de milioane de euro pentru a-l înregimenta pe Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a dat lovitura carierei

Prestațiile din ultima vreme au dus la creșterea cotei de piață a lui Ianis Hagi. Mijlocașul român este evaluat acum la 6,5 milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt.rom. Aceasta este cea mai mare cotă atinsă de Hagi jr până acum în carieră.

„O creștere de 85.7% față de acum un an, când a fost cumpărat cu 3,4 milioane de euro de la Genk. O adevărată lovitură dată de Ross Wilson, directorul sportiv al lui Glasgow Rangers „, scriu cei de la footballfancast.com.

În acest sezon, Ianis Hagi a adunat 10 meciuri pentru Rangers, în care a reușit două goluri și două pase decisive. Sezonul trecut, internaționalul român a înscris 8 goluri și a oferit 15 pase decisive, în 45 de partide. Pentru evoluţiile sale, AS Roma, Sevilla și Galatasaray s-au interesat în ultima vreme de serviciile lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, dorit la AS Roma

Ianis Hagi a devenit una dintre țintele lui Jose Mourinho la AS Roma. Transferul s-ar putea perfecta chiar în această iarnă. Presa din Italia scrie că „The Special One” a cerut transferul unui jucător ofensiv, fiind nemulțumit de evoluțiile lui Borja Mayoral. Acesta din urmă ar pute ajunge la Celta Vigo sau Juventus. Astfel, Ianis Hagi ar putea ajunge la AS Roma în iarnă, în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Reclamă

„Roma a fost una dintre protagonistele din Italia în perioada de mercato și nu vrea să se oprească aici. Jose Mourinho a cerut un alt jucător ofensiv, considerând că Borja Mayoral nu mai face parte din planurile sale și va pleca din capitală în ianuarie.

Giallorossii au pus ochii pe Ianis Hagi, jucător care evoluează în Scoția, la Rangers. Negocierile dintre părți sunt foarte avansate și tânărul fotbalist, care poate juca atât ca atacant, cât și ca playmaker, poate deveni jucătorul Romei în ianuarie. Asta i-ar deschide drumul lui Mayoral către Celta Vigo.”, scrie calciomercatoweb.it.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi a dat lovitura carierei
  • Cât a ajuns să valoreze fiul Regelui

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și