Închide meniul

Ianis Hagi a dezvăluit ce avantaj are în duelul cu Nicolae Stanciu, din Europa League. "Până acum două luni, discutam despre Slavia"

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 8:08

Ianis Hagi a dezvăluit ce avantaj are în duelul cu Nicolae Stanciu, din Europa League. "Până acum două luni, discutam despre Slavia"

ProfimediaImages

Ianis Hagi, duel cu Nicolae Stanciu, în Europa League

  • Scoţienii anunţă că Ianis Hagi poate pleca de la Rangers
  • Hagi e cotat de transfermarkt.de la 6 milioane de euro

"Îl cunosc foarte bine pe Nicolae și am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa națională. Până acum două luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Așa că știu la ce să mă aștept. Cu siguranță, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Rangers, aproape campioni în Scoţia

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare", a declarat Ianis Hagi potrivit celor de la The Scotsman.

În acest moment, Rangers este lider autoritar în Scoţia, cu 82 de puncte, la 15 puncte distanţă de rivala Celtic. De asemenea, formația lui Gerrard este calificată în optimile de finală Europa League, unde va da peste Slavia Praga, formația lui Nicoale Stanciu.

Reclamă

Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro

Ianis Hagi e cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. El are un sezon excelent pentru echipa de pe Ibrox: a adunat 35 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 6 goluri, oferind şi 11 pase decisive. 

"Când eşti fericit dai totul pe teren, iar eu mă bucur de fotbal cu cât ne apropiem de finalul sezonului. Partidele cu multă presiune reprezintă genul de fotbal pe care îl iubesc. Iar echipa a jucat foarte bine până acum", a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers pe o sumă record

Ianis Hagi poate spulbera transferul record al unui român. Scoţienii anunţă că "Prinţul" ar putea pleca de la Rangers la finalul sezonului pentru aproape 30 de milioane de euro.

Rangers se gândește deja la viitor, iar conducerea formației de pe "Ibrox" are de gând să vândă mai mulți jucători importanți. Potrivit presei din Scoția, din cauza situației financiare delicate provocate de pandemia de COVID-19, scoțienii au avut pierderi mari, care urmează să fie acoperite de vânzarea unor jucători-cheie, printre care se poate număra și Ianis Hagi (22 ani).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România