Închide meniul

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Rangers, la primul meci după scandalul de la națională. Echipa românului a câștigat clar și continuă să spere la campionat

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 16:38

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Rangers, la primul meci după scandalul de la națională. Echipa românului a câștigat clar și continuă să spere la campionat

Ianis Hagi e cu gândul la meciurile naţionalei României din iunie

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Rangers, la primul meci după scandalul de la națională. Echipa românului a câștigat categoric, scor 4-2, împotriva celor de la Motherwell și continuă să spere la campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers este pe locul 2 în Scoția, cu 73 de puncte după 29 de meciuri. Liderul Celtic are 6 puncte avans și un meci mai puțin desfășurat.

Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Rangers, la primul meci după scandalul de la națională. Echipa românului a câștigat clar și continuă să spere la campionat

Ianis Hagi a început meciul pe banca de rezerve, însă antrenorul Michael Beale a decis să nu îl folosească pe mijlocașul român. A fost primul meci pentru Ianis Hagi la Rangers după scandalul iscat de neconvocarea sa la națională.

Gică Hagi l-a criticat pe selecționerul Edi Iordănescu pentru faptul că nu l-a luat în calcul pe fiul său pentru meciurile cu Andorra și Belarus din startul calificărilor pentru Campionatul European din 2024, găzduit de Germania.

Ce a declarat Gică Hagi după ce Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Ianis în lista preliminară

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Reclamă

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată la Rangers, la primul meci după scandalul de la națională
  • Echipa românului a câștigat clar și continuă să spere la campionat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și