Închide meniul

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea lui Rangers cu Celtic! Presa din Scoţia, anunţ categoric după meci: „Va fi o reconstrucţie majoră!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 9:28

Reclamă
Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea lui Rangers cu Celtic! Presa din Scoţia, anunţ categoric după meci: „Va fi o reconstrucţie majoră!

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în Rangers - Celtic 0-1

Ianis Hagi / Profimediaimages

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea suferită de Rangers cu marea rivală Celtic, scor 0-1. Imediat după meci, presa din Scoţia a anunţat faptul că ultima înfrângere suferită va cântări enorm, iar la trupa de pe Ibrox vor exista schimbări majore la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a revenit în luna februarie din accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de mai bine de un an. Fiul „Regelui” nu bifează prea multe minute de la revenirea pe teren, fiind în majoritatea meciurilor rezervă.

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea lui Rangers cu Celtic

Ianis Hagi a început duelul cu Celtic ca rezervă. Micheal Beale, antrenorul lui Rangers, l-a trimis în teren pe internaţionalul român în minutul 83, înlocuindu-l pe Morelos.

Fiul „Regelui” nu s-a remarcat pe teren, iar Rangers a pierdut derby-ul cu Celtic cu 0-1, fiind astfel eliminată din semifinalele Cupei Scoţiei.

La finalul partidei, jurnaliştii din Scoţia au criticat jocul echipei lui Michael Beale. Aceştia sunt de părere că la finalul sezonului, mai mulţi jucători vor pleca de pe Ibrox, fiind nevoie de un suflu pozitiv la echipă.

Reclamă

“Unii jucători luptă pentru viitorul lor la echipă, asta e clar. Este o mare greutate și o mare responsabilitate să porți tricoul lui Rangers. Eșecul de astăzi doare foarte mult, dar problemele noastră nu sunt de astăzi, așa a fost pe durata întregului sezon.

Va fi o reconstrucție majoră în vară, una dintre cele mai importante din istoria clubului. Suporterii se așteaptă să progresăm și, de aceea, sunt necesare mai multe mutări în vară. Pentru fanii noștri a fost un sezon oribil și trebuie să ne revanșăm”, notează cei de la rangersview.co.uk.

Gică Hagi, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Celta Vigo

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre transferul posibil al lui Ianis Hagi la Celta Vigo. „Regele” a precizat că Ianis şi-a prelungit contractul cu Rangers, dar că orice opţiune e luată în calcul.

Reclamă 4 / 0/3

„A trecut o perioadă enorm de grea. Mulțumim lui Dumnezeu că e bine, sănătos, e pe teren, când va apărea, va apărea și va apărea bine. E foarte bine, mental arată bine, e pe teren, se antrenează. A lipsit un an, e clar că ai nevoie de timp, dar are tot sprijinul celor de la Rangers, vom vedea ce va fi.

(n.r. legat de interesul din partea celor de la Celta Vigo) Că este dorit de un club sau se vorbește, totul este deschis, oricând poate să vină ceva, nimic nu e bătut în cuie, dar el e acolo, a prelungit contractul, e foarte apreciat de toată lumea, e iubit, ne-a reprezentat așa cum trebuie. Să fie pe teren, să fie bine și după lucrurile vor veni de la sine”, a declarat Gică Hagi pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și