Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi a marcat primul gol de la revenire și a izbucnit în lacrimi

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 15:37

Reclamă
Ianis Hagi a marcat primul gol de la revenire și a izbucnit în lacrimi

Ianis Hagi a marcat primul gol de la revenire și a izbucnit în lacrimi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru Rangers de la revenirea după accidentare și a început să plângă de emoții, în brațele colegilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost titular în Hibernian – Rangers și a dus scorul la 2-0, în minutul 55. Ianis a înscris din a doua încercare și a urmat apoi un moment emoționant. Hagi a lipsit 69 de meciuri. A fost primul său gol din ianuarie 2022 până acum.

Ianis Hagi a marcat primul gol de la revenire și a izbucnit în lacrimi

Ianis Hagi s-a pus în genunchi și a fost imediat înconjurat de toți colegii, moment în care a început să plângă în hohote, fiind descătușat după lunga absență din cauza accidentării. ”Ce moment pentru el”, au spus comentatorii.

Intră aici pentru a vedea golul lui Ianis Hagi!

Poate fi un motiv în plus pentru Galatasaray pentru a încerca să îl transfere pe Ianis Hagi. Mijlocaşul român în vârstă de 24 de ani ar fi dorit cu insistenţă de gruparea Cim Bom.

Turcii anunţă că Galatasaray a început „operaţiunea Ianis Hagi”

Ianis Hagi a mai fost şi în trecut pe lista de transferuri a lui Galatasaray. A revenit sub „radarul” conducătorilor liderului din campionatul Turciei. Echipa antrenată de Okan Buruk are cinci puncte avans faţă de Fenerbahce şi se apropie de câştigarea celui de-al 23-lea titlu din istoria clubului.

Reclamă

Chiar dacă a semnat un nou contract cu Rangers până în 2026, Ianis Hagi ar putea pleca în această vară de la clubul din Scoţia. Este dorit şi în La Liga, de Celta Vigo.

„Operaţiunea Ianis Hagi la Galatasaray. Gheorghe Hagi va juca un rol important în acest transfer, în timp ce formația galben-roșie, care a început deja pregătirile pentru noul sezon, va începe asaltul pentru tânăra vedetă.

Rangers a decis să-l vândă pe jucătorul de 24 de ani. Crede că acestuia îi va fi greu să-și recapete forma anterioară accidentării„, anunţă hurriyet.com.tr.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a fost transferat de Rangers în 2020, de la Genk, pentru 3.5 milioane de euro. În 93 de meciuri pentru gruparea de pe Ibrox a înscris 16 goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și