Închide meniul

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers: „Sunt dezamăgit! Respect deciziile, dar nu sunt de acord cu ele!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 18:44

Reclamă
Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers: „Sunt dezamăgit! Respect deciziile, dar nu sunt de acord cu ele!

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers

Captură Youtube

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers. După victoria celor de la Rangers din Cupa Ligii, în care Ianis Hagi a jucat doar 33 de minute, internaţionalul român a susţinut o conferinţă de presă în care a avut un discurs fără precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers

Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac. 

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. 

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. 

Reclamă

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii. Ce notă a obținut fiul „Regelui”

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii. Mijlocașul român a fost utilizat de tehnicianul scoțienilor în partida cu Molton, din Cupa Ligii din Scoția.

Formația din Glasgow s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Molton, cu scorul de 2-1. Pentru trupa antrenată de Michael Beale au marcat Dessers (min 60) și Danilo (min 68). De cealaltă parte, pentru oaspeți, a marcat Gillespire (min 53).

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 57 al partidei, Michael Beale, antrenorul celor de la Rangers, a decis să îl introducă în teren pe Ianis Hagi. Acesta a intrat în locul lui Lammers. În 33 de minute petrecute în teren, fiul lui Gică Hagi a reușit să se remarce doar prin câteva ocazii, dar nu a reușit să fie decisiv pentru echipa sa, în duelul cu cei de la Molton.

Potrivit publicației footballscotland.co.uk, Ianis Hagi a obținut nota 5, după prestația din partida de pe Ibrox Stadium. „Românul este dezamăgit pentru că nu a început meciul din postura de titular. A reușit să se remarce prin câteva ocazii la poarta adversarilor”, au descris scoțienii evoluția mijlocașului.

De la începutul noului sezon, Ianis Hagi a adunat doar 46 de minute pentru echipa din Scoția. Acesta a fost folosit pentru 12 minute în victoria lui Rangers cu cei de la Servette, scor 2-1, iar alte 34 de minute le-a jucat împotriva celor de la Molton, în partida din Cupa Ligii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și