Închide meniul

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii. Ce notă a obținut fiul „Regelui”

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 17:15

Reclamă
Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii. Ce notă a obținut fiul Regelui”

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii

Ianis Hagi în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii. Mijlocașul român a fost utilizat de tehnicianul scoțienilor în partida cu Molton, din Cupa Ligii din Scoția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația din Glasgow s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Molton, cu scorul de 2-1. Pentru trupa antrenată de Michael Beale au marcat Dessers (min 60) și Danilo (min 68). De cealaltă parte, pentru oaspeți, a marcat Gillespire (min 53).

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii. Mijlocașul a intrat în teren de pe banca de rezerve

În minutul 57 al partidei, Michael Beale, antrenorul celor de la Rangers, a decis să îl introducă în teren pe Ianis Hagi. Acesta a intrat în locul lui Lammers. În 34 de minute petrecute în teren, fiul lui Gică Hagi a reușit să se remarce doar prin câteva ocazii, dar nu a reușit să fie decisiv pentru echipa sa, în duelul cu cei de la Molton.

Potrivit publicației footballscotland.co.uk, Ianis Hagi a obținut nota 5, după prestația din partida de pe Ibrox Stadium. „Românul este dezamăgit pentru că nu a început meciul din postura de titular. A reușit să se remarce prin câteva ocazii la poarta adversarilor”, au descris scoțienii evoluția mijlocașului.

De la începutul noului sezon, Ianis Hagi a adunat doar 46 de minute pentru echipa din Scoția. Acesta a fost folosit pentru 12 minute în victoria lui Rangers cu cei de la Servette, scor 2-1, iar alte 34 de minute le-a jucat împotriva celor de la Molton, în partida din Cupa Ligii.

Reclamă

Pentru echipa la care este legitimat fiul lui Gică Hagi urmează „dubla” cu cei de la PSV Eindhoven, din play-off-ul UEFA Champions League. Primul meci este programat pe data de 22 august, în Scoția, în timp ce returul va avea loc pe 30 august, în Olanda.

Între „dubla” cu formația din Olanda, Rangers o va întâlni pe Ross County, pe 26 august, în cadrul etapei a 3-a a campionatului intern. În momentul de față, după 2 meciuri jucate în campionat, formația lui Ianis Hagi ocupă locul al 6-lea, cu 3 puncte.

Ianis Hagi, dorit în Spania!

Ianis Hagi este dorit în Spania, la un club de tradiţie. Espanyol Barcelona vrea să îl transfere pe fiul „Regelui”, dar mutarea se va face doar dacă rivala lui FC Barcelona îl vinde pe Nico Melamed (22 de ani).

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul jucător al lui Espanyol este urmărit de Sevilla, iar o plecare a sa i-ar determina pe cei de la Espanyol să facă o ofertă pentru Ianis Hagi. Espanyol a retrogradat sezonul trecut din La Liga şi va evolua din acest sezon în Liga secundă spaniolă.

Potrivit xcatalunya.cat, Espanyol recunoaşte potenţial uriaş al lui Ianis Hagi. S-a mai vorbit şi în trecut de un interes al lui Espanyol pentru fiul lui Gică Hagi.

Se aşteaptă ca Espanyol să facă o ofertă concretă pentru Ianis Hagi după ce se va înţelege cu Sevilla pentru transferul lui Melamed. Ianis Hagi este cotat de site-ul transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani Vezi toate știrile
Citește și