Închide meniul

Ianis Hagi, anunțul pe care îl aștepta toată lumea: „Sunt în faza finală chiar acum!”

Cosmin Olteanu Publicat: 17 decembrie 2022, 21:07

Ianis Hagi, anunțul pe care îl aștepta toată lumea: Sunt în faza finală chiar acum!”

Ianis Hagi, titular în premieră la Rangers după ce şi-a revenit după accidentare

Ianis Hagi, pe stadion/ Profimedia

  • Ianis Hagi, anunțul pe care îl aștepta toată lumea

Ianis Hagi a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea! Revenirea internaționalului român, pe gazon, este foarte aproape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 21 ianuarie 2022, într-un meci contra celor de la Stirling, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, care îl ține pe „bară” de mai multă vreme.

Ianis Hagi, anunțul pe care îl aștepta toată lumea

Ianis Hagi a anunțat că recuperarea sa merge așa cum a plănuit și că, în viitorul apropiat, va revenit pe terenul de fotbal.

Reclamă

„(n.r. – Cum decurge recuperarea?) Sunt bine. Sunt în faza finală chiar acum. Lucrurile sunt chiar pe cale să se întâmple. Iau zi după zi, deoarece este foarte greu să nu mă gândesc la destinaţia finală.

Au trecut aproape 11 luni de la operaţia mea şi am avut răbdare până acum. Trebuie să am răbdare în fiecare zi şi să ascult de kinetoterapeutul meu şi sper să revin cât mai curând”, a declarat Ianis Hagi pentru rangersview.co.uk.

Reclamă

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers

Oficialii lui Rangers au emis, joi, un comunicat oficial prin care au anunțat prelungirea contractului lui Ianis Hagi până în 2026.

„Clubul Rangers e încântat să anunţe că internaţionalul român Ianis Hagi şi-a prelungit contractul”, se arată în comunicatul emis de Rangers.

„Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi, pe teren și în afara terenului, să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc. Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui extraordinar grup de oameni de la Rangers, precum și fanilor. Abia aștept să revin!”, a spus Ianis Hagi, pentru site-ul oficial al lui Rangers. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”