Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei! Ar fi mutarea finalului de an. Transferul îl implică şi pe Moruţan

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 9:26

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei! Ar fi mutarea finalului de an. Transferul îl implică şi pe Moruţan

Ianis Hagi este vedeta lui Rangers

Ianis Hagi, după un gol marcat pentru Rangers / Profimediaimages

Presa turcă face un anunţ extrem de important pentru doi dintre cei mai importanţi jucători români, dar care ar implica inclusiv echipa naţională. Se spune că, în cel mai scurt timp, Ianis Hagi ar ajunge la Galatasaray. Glasgow Rangers nu ar rămâne cu mâna goală. În schimbul lui Ianis, în Scoţia ar ajunge un alt român. Este vorba despre Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei

Ar fi schimbarea anului. Cei de la Glasgow Rangers îl vor pe Olimpiu Moruţan, care nu a mai prins echipa constant în ultima vreme, iar Ianis Hagi ar ajunge la Galatasaray, echipa unde tatăl său este o legendă şi în oraşul unde s-a născut Ianis. De altfel, Ianis Hagi a tot fost dorit de Galatasaray în ultimii ani, iar în aproape fiecare perioadă de mercată s-a speculat că românul va ajunge la gruparea Cim Bom Bom.

Jurnaliştii turci anunţă mutarea iminentă

Jurnaliștii turci de la fotospor.com spun că Glasgow Rangers este gata să-l lase pe Ianis Hagi să meargă la Galata în condițiile în care formația turcă l-ar da la schimb pe Olimpiu Moruțan. Trupa „Cim-Bom-Bom” a plătit pentru Moruțan suma de 3,5 milioane de euro celor de la FCSB. „Rangers a întrebat de prețul lui Moruțan. Chiar dacă se vorbea de un împrumut în iarnă, planul lui Rangers a provocat o stare de confuzie la Galatasaray”, mai spune sursa citată.

Şi impresarul fotbalistului, Victor Becali, a vorbit despre situaţia lui Olimpiu Moruţan. „Este adevărat că Moruțan n-a fost jucător de bază în ultima vreme. Nu știu de ce Fatih Terim a luat o astfel de decizie. Tot ce știu este că Fatih Terim îl place foarte mult și are foarte multă încredere în Moruțan. Poate e o decizie tehnică, dar este decizia lui Fatih Terim până la urmă”, a spus Victor Becali, potrivit sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și