Închide meniul
EXCLUSIV

URIAŞ! Sergio Ramos şi Kai Havertz sunt starurile care i-au cerut tricoul lui Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, dezvăluiri în premieră: „Ei au venit la mine şi am fost foarte fericit! Un gest ca acesta m-a motivat!”

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 21:38 / Actualizat: 14 decembrie 2021, 23:13

Reclamă
URIAŞ! Sergio Ramos şi Kai Havertz sunt starurile care i-au cerut tricoul lui Ianis Hagi! Fiul „Regelui, dezvăluiri în premieră: „Ei au venit la mine şi am fost foarte fericit! Un gest ca acesta m-a motivat!

Ianis Hagi ar putea să-şi prelungească contractul cu Rangers

Profimediaimages

Campionul mondial Sergio Ramos şi marcatorul care a decis ultima finală Champions League, neamţul Kai Havertz, sunt super starurile care au cerut schimb de tricouri cu Ianis Hagi. S-a întâmplat la meciurile naţionalei cu Spania şi Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos şi Kai Havertz sunt starurile care i-au cerut tricoul lui Ianis Hagi

Nu sunt un tip care merg să fac schimb de tricouri sau mă duc foarte rar. Iar în aceste două cazuri, ei au venit sa îmi ceară tricoul şi am fost foarte fericit. Clar că e o motivaţie pentru un jucător tânăr să vină să îţi ceară tricoul Sergio Ramos„, a spus Ianis Hagi într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Contra îi anunţa pe Stanciu şi Ianis că pleacă de la natională, după înfrângerea cu Spania, scor 0-5, când omul lui Sergio Ramos a intrat cu tricoul spaniolului în vestiarul României.

Eram terminaţi toţi în vestiar. Clar că am fost surprins un pic pentru că ai pierdut cu 5-0 în deplasare. A fost într-un moment slab pentru mine, mai puţin bun, dar un un gest ca acesta m-a motivat„, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi şi-ar dori să joace pe Camp Nou

Unul dintre marile obiective ale lui Ianis Hagi este să ajungă să joace pe Camp Nou. Pe acel stadion, tatăl său a dat goluri uriaşe, iar unchiul său, Gică Popescu, a scris istorie.

Reclamă
Reclamă 4

Pe Camp Nou n-am reuşit să joc. Am ajuns să mă uit la meciuri, am fost pe stadion, dar n-am reuşit deocamdată să joc. E un vis de-al meu să joc pe Camp Nou. Doamne Ajută„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și