Închide meniul

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei! O mare echipă îl vrea pe fiul Regelui. Transferul s-ar putea face în iarnă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 noiembrie 2021, 18:49

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei! O mare echipă îl vrea pe fiul Regelui. Transferul s-ar putea face în iarnă

Ianis Hagi este unul dintre starurile lui Rangers

Hepta

Steven Gerrard a lăsat-o pe Glasgow Rangers şi a preluat-o pe Aston Villa din Premier League. Se pare că nu va sta prea mult departe de românul Ianis Hagi, pe care echipa din Birmingham şi-l doreşte încă din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, aproape de transferul carierei

Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte. După ce jurnalistul Ekrem Konur, specialist pe piața transferurilor, a anunțat că Olympique Lyon îl monitorizează pe Ianis Hagi și, în iarnă, ar putea face o ofertă concretă pentru mijlocașul lui Rangers, acum a venit şi rândul englezilor. Şi Aston Villa îl dorește pe Ianis Hagi, iar un rol important în mutare l-ar avea Steven Gerrard, noul antrenor al echipei din Birmingham, anunţă fichajes.net.

Citește și:

Steven Gerrard îl vrea pe fiul Regelui

Antrenorul englez tocmai a preluat-o pe Aston Villa, după aproape doi ani în care a colaborat, cu succes, cu Ianis Hagi la Rangers. De altfel, fiul Regelui a venit la Rangers chiar atunci când Steven Gerrard era pe banca echipei. Cei doi au contribuit la titlul câștigat în Scoția de echipă în sezonul trecut, primul după o pauză de 10 ani.

Tratativele dintre Rangers și Aston Villa, dar şi dintre scoţieni şi Lyon ar începe în perioada de mercato din ianuarie, mai spune sursa citată. Ianis Hagi a evoluat în 18 partide în acest sezon și a contribuit la șapte dintre golurile lui Rangers. Are trei goluri marcate, câte un gol în campionat, Cupa Ligii și Europa League, și a oferit patru assist-uri.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și