Închide meniul

Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray! Ce spunea tatăl lui Ianis, Gică Hagi, despre o asemenea mutare

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 14:37

Reclamă
Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray! Ce spunea tatăl lui Ianis, Gică Hagi, despre o asemenea mutare

Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray!

Ianis Hagi, într-un meci jucat pentru naţionala României / Hepta

Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray. Tatăl lui Ianis, Gică Hagi, ar fi şi el de acord cu o asemenea mişcare pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă i-a prelungit contractul, Rangers ar fi dispusă să îl vândă pe Ianis Hagi în această vară. Galatasaray, club la care tatăl lui Ianis a scris istorie, şi-ar dori să îl transfere pe internaţionalul român.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Galatasaray!

Site-ul turc sabah.com scrie că Galatasaray vrea să profite de ştirea că Ianis Hagi a fost pus pe lista de transferuri de către Rangers.

Ianis Hagi este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

Internaţionalul român, care a fost convocat de către Edi Iordănescu pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, nu a prins prea multe minute de la revenirea după accidentarea gravă.

Reclamă

Ianis Hagi a marcat un singur gol pentru Rangers de când a revenit pe teren.

Ianis Hagi, pus pe lista de transferuri: „Rangers este pregătită să îl vândă în această vară”

Ianis Hagi a fost pus pe lista de transferuri de către Glasgow Rangers. Românul are contract până în vara lui 2026 cu gruparea scoţiană, dar Glasgow ar plănui să îl vândă.

Potrivit ibroxnews.com, oficialii lui Rangers nu sunt mulţumiţi de prestaţiile lui Ianis de după revenirea pe teren. Ei consideră că fiul lui Gică Hagi nu se află la forma de dinainte de accidentarea gravă.

Reclamă 4 / 0/3

Rangers este pregătită să îl vândă pe Ianis Hagi în această vară deși tocmai i-a prelungit contractul în luna decembrie”, a scris publicaţia citată.

Ianis Hagi va avea o misiune dificilă să se impună ca titular la Rangers, mai ales după venirea danezului Sam Lammers (26 de ani). Acesta a fost transferat de la Atalanta pentru 3,5 milioane de lire sterline.

Aflat alături de naționala României, lui Hagi i se va oferi șansa de a impresiona în pre-sezon. Totuși, acesta va avea nevoie de timp de joc, iar sosirea lui Lammers poate afecta acest lucru”, au mai notat scoțienii.

Ce spunea Gică Hagi despre un posibil transfer al lui Ianis la Galatasaray

Gică Hagi spunea în urmă cu câteva luni că i-ar plăcea ca fiul lui să joace la Galatasaray. Gică Hagi a fost un adevărat erou pentru formaţia turcă.

M-aş bucura ca Ianis să ajungă la un moment dat la Galatasaray, dar în momentul de faţă nu se pune problema. În momentul de faţă eu ştiu că e iubit şi dorit la Rangers foarte tare”, declara Gică Hagi.

Nu este prima oară când Galatasaray îşi manifestă interesul pentru fiul „Regelui”. Având în vedere decizia lui Rangers de a-l pune pe lista de transferuri, Galatasaray ar putea avea acum cea mai bună şansă de a-l achiziţiona pe internaţionalul român.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi: „M-am uitat atent la el!”

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi. Directorul tehnic de la FRF susţine că mijlocaşul lui Rangers se află într-o condiţie fizică excelentă, înaintea „dublei” din preliminarii cu Kosovo şi Elveţia.

Reclamă

Kosovo – România, duelul din preliminariile EURO 2024, va fi vineri, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au şase puncte în grupa de calificare, după victoriile înregistrate cu Andorra şi Belarus, în luna martie.

Ar fi extraordinară (n.r: o victorie), sperăm cu toții. Văd multă încredere și în rândul băieților și asta e foarte important. Trebuie să avem încredere în ei. Am văzut ce a fost la antrenamente, cum au pregătit fiecare fază în amănunt.

Să vedem ce iese. Nu avem nicio șansă altfel, nu mai avem super-valorile pe care le-am avut. Avem jucători buni, care, cu un spirit de organizare bun, cu o strategie bună, pot face performanță.

Pe Kosovo o văd așa pe bucăți. Văd mulți jucători care evoluează la echipe puternice, dar, în ansamblu, parcă nu sunt chiar așa fricos când joacă sub numele de Kosovo. Îmi e frică de ei când văd la ce echipe joacă. E foarte interesant ce se întâmplă.

Cred că prin tot ce a pregătit Edi, ce au pregătit ei, cum s-au implicat, am mare încredere în băieți. M-am uitat foarte atent la Ianis, nu mai există niciun fel de reținere, niciun instinct de autoconservare. Nu știu ce ritm de joc are, dar are mișcări mai mult decât normale. Nu cred că e vreo problemă cu Alibec.

Sunt trei portari care au multă experiență din punct de vedere al prezenței în teren. Toți au fost titulari. E foarte important. Nu poți să spui că în România avem niște apărări care ermetizează poarta. Portarii din România au mult de lucru”, a declarat Mihai Stoichiţă, în cadrul unui interviu acordat în momentul sosirii „tricolorilor” în Priştina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și