Închide meniul

Ianis Hagi, pus pe lista de transferuri: „Rangers este pregătită să îl vândă în această vară”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 11:49

Reclamă
Ianis Hagi, pus pe lista de transferuri: Rangers este pregătită să îl vândă în această vară”

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi a fost pus pe lista de transferuri de către Glasgow Rangers. Românul are contract până în vara lui 2026 cu gruparea scoţiană, dar Glasgow ar plănui să îl vândă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ibroxnews.com, oficialii lui Rangers nu sunt mulţumiţi de prestaţiile lui Ianis de după revenirea pe teren. Ei consideră că fiul lui Gică Hagi nu se află la forma de dinainte de accidentarea gravă.

Ianis Hagi, pus pe lista de transferuri

Rangers este pregătită să îl vândă pe Ianis Hagi în această vară deși tocmai i-a prelungit contractul în luna decembrie”, a scris publicaţia citată.

Ianis Hagi va avea o misiune dificilă să se impună ca titular la Rangers, mai ales după venirea danezului Sam Lammers (26 de ani). Acesta a fost transferat de la Atalanta pentru 3,5 milioane de lire sterline.

Aflat alături de naționala României, lui Hagi i se va oferi șansa de a impresiona în pre-sezon. Totuși, acesta va avea nevoie de timp de joc, iar sosirea lui Lammers poate afecta acest lucru”, au mai notat scoțienii.

Reclamă

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă, mesaj despre Ianis Hagi: „M-am uitat atent la el!”

Kosovo – România LIVE VIDEO | Mihai Stoichiţă a transmis un mesaj clar despre Ianis Hagi. Directorul tehnic de la FRF susţine că mijlocaşul lui Rangers se află într-o condiţie fizică excelentă, înaintea „dublei” din preliminarii cu Kosovo şi Elveţia.

Kosovo – România, duelul din preliminariile EURO 2024, va fi vineri, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au şase puncte în grupa de calificare, după victoriile înregistrate cu Andorra şi Belarus, în luna martie.

Ar fi extraordinară (n.r: o victorie), sperăm cu toții. Văd multă încredere și în rândul băieților și asta e foarte important. Trebuie să avem încredere în ei. Am văzut ce a fost la antrenamente, cum au pregătit fiecare fază în amănunt.

Reclamă 4 / 0/3

Să vedem ce iese. Nu avem nicio șansă altfel, nu mai avem super-valorile pe care le-am avut. Avem jucători buni, care, cu un spirit de organizare bun, cu o strategie bună, pot face performanță.

Pe Kosovo o văd așa pe bucăți. Văd mulți jucători care evoluează la echipe puternice, dar, în ansamblu, parcă nu sunt chiar așa fricos când joacă sub numele de Kosovo. Îmi e frică de ei când văd la ce echipe joacă. E foarte interesant ce se întâmplă.

Cred că prin tot ce a pregătit Edi, ce au pregătit ei, cum s-au implicat, am mare încredere în băieți. M-am uitat foarte atent la Ianis, nu mai există niciun fel de reținere, niciun instinct de autoconservare. Nu știu ce ritm de joc are, dar are mișcări mai mult decât normale. Nu cred că e vreo problemă cu Alibec.

Sunt trei portari care au multă experiență din punct de vedere al prezenței în teren. Toți au fost titulari. E foarte important. Nu poți să spui că în România avem niște apărări care ermetizează poarta. Portarii din România au mult de lucru”, a declarat Mihai Stoichiţă, în cadrul unui interviu acordat în momentul sosirii „tricolorilor” în Priştina.

Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024

Ianis Hagi ştie cum se poate califica naţionala la EURO 2024. Internaţionalul român este încrezător înaintea „dublei” din această lună, cu Kosovo şi Elveţia, mărturisind că „tricolorii” pot continua parcursul bun început în luna martie, după victoriile cu Andorra şi Belarus.

Sunt mândru că am revenit, e clar sentimentul de responsabilitate așa cum ai de fiecare dată când faci parte din acest lot, dintr-o calificare foarte importantă, mai ales la început când speranțele sunt foarte mari, mă simt foarte bine mental, fizic, sunt pregătit pentru orice situație și să dau 100% pentru echipa națională, cum o fac de fiecare dată.

Sigur că sunt încrezător, e ca în anii trecuți, la tineret apoi la echipa mare, e sentimentul meu, am spus-o public mereu, mă cunosc cu colegii de aici și cu majoritatea de aici de la 11-12 ani, știu cu cine ies pe teren și nu am niciun dubiu că va veni momentul nostru”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru FRF TV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și