Închide meniul

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers! Presa din Scoţia anunţă că fiul „Regelui” ar putea ajunge în Bundesliga

Viviana Moraru Publicat: 13 aprilie 2023, 21:28

Reclamă
Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers! Presa din Scoţia anunţă că fiul „Regelui ar putea ajunge în Bundesliga

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers! Presa din Scoţia a făcut anunţul şi a dezvăluit că fiul „Regelui” ar putea ajunge în Bundesliga la finalul sezonului. Mai exact, Borussia Monchengladbach ar fi o posibilă destinaţie pentru internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi evoluează la Rangers din iarna lui 2020. Internaţionalul român a revenit pe teren, în februarie, după accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de aproape un an.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers! Anunţul presei din Scoţia

Presa din Scoţia a analizat un posibil scenariu prin care Ianis Hagi ar putea ajunge la Borussia Monchengladbach. Mijlocaşul trupei din Bundesliga, Lars Stindl, a anunţat că va părăsi formaţia la finalul sezonului, şi astfel oficialii germani trebuie să se gândească la un posibil înlocuitor.

În acest context, a apărut varianta Ianis Hagi. Cei de la rangersnews.uk notează faptul că fiul „Regelui” s-ar plia perfect pe stilul de joc al celor de la Borussia Monchengladbach. De asemenea, sursa citată mai sus mai notează faptul că pentru internaţionalul român ar fi un moment ideal să plece de pe Ibrox, deşi mai are contract până în 2026.

„Este un mijlocaș ofensiv elegant, mobil, cu ochi pentru gol. Hagi posedă multe dintre atributele pe care Gladbach le va căuta pentru a-l înlocui pe Stindl”, notează sursa citată mai sus.

Reclamă

Ianis Hagi a revenit pe teren la finalul lunii februarie, după accidentarea teribilă suferită la începutul anului 2022. De atunci, însă, fiul „Regelui” a bifat doar 28 de minute, în cele 8 partide ale lui Rangers.

Ianis Hagi va reveni la echipa națională! Presa din Scoția a anunțat promisiunea lui Mihai Stoichiță

Ianis Hagi se pare că va reveni la echipa națională, după ce a ratat primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Presa din Scoția anunță faptul că fiul „Regelui” va fi din nou în lotul național la acțiunea „tricolorilor” din luna iunie, fapt care i-a fost promis mijlocașului de către Mihai Stoichiță.

Neconvocarea lui Ianis Hagi la echipa națională a stârnit furia „Regelui”, care a fost extrem de nemulțumit de faptul că jucătorul lui Rangers a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Scandalul neconvocării lui Ianis Hagi la echipa națională a ajuns până în Scoția. Publicația ibroxnews.com anunță faptul că oficialii de la FRF l-au contactat pe mijlocașul lui Rangers, pentru a-l asigura de locul său în lotul „tricolorilor”, la următoarele meciuri ale României.

Ianis Hagi a revenit din accidentarea care l-a ținut departe de teren timp de aproape un an. Primul meci al său a fost la finalul lunii februarie, iar de atunci, mijlocașul lui Rangers a mai evoluat doar în patru partide, nefiind foarte mult utilizat de tehnicianul Michael Beale.

„Va fi dificil pentru Edi Iordănescu să ignore criticile din partea legendei Gică Hagi, dar cu siguranță a luat cea mai bună decizie să nu-l convoace pe mijlocașul lui Rangers, pentru meciurile din luna trecută”, mai notează sursa citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și