Închide meniul

Ianis Hagi are Scoţia la picioare! Cuvinte uriaşe la adresa românului după meciul cu Hearts: „Este adevăratul număr 10”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 8:51

Reclamă
Ianis Hagi are Scoţia la picioare! Cuvinte uriaşe la adresa românului după meciul cu Hearts: „Este adevăratul număr 10

Ianis Hagi, lăudat de presa britanică

Profimediaimages

Ianis Hagi joacă din ce în ce mai bune. După reuşita senzaţională cu Germania, românul s-a întors la Rangers pentr a-i încânta şi pe scoţieni. Şi totul îi merge perfect. A contribuit la singurul gol marcat de echipa de pe Ibrox Park în disputa cu Hearts.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are Scoţia la picioare

Ianis Hagi a început ca titular meciul Rangers – Hearts 1-1, în etapa a 9-a din prima ligă a Scoţiei. Mai mult, românul a avut o contribuţie decisivă la golul marcat de John Lundstram. În minutul 40, Ianis Hagi a centrat în careu din partea dreaptă, însă mingea a fost respinsă în faţa de unul dintre fundaşii lui Hearts. Balonul a ajuns la John Lundstram, iar mijlocaşul de 27 de ani a deschis scorul cu un şut în forţă.

Fanii lui Rangers au reacţionat imediat după acţiunea lui Ianis Hagi. “Este adevăratul număr 10 din spatele atacantului”, a fost una dintre primele reacţii.

Dar fanii de pe Ibrox Park nu s-au oprit aici. “Joacă superb azi, mai vrem să vedem”, “Ştiu că nu este o pasă de gol, dar Hagi a avut o mare contribuţie la acest gol” sau “Cu acest şut superb, după o acţiune frumoasă a lui Hagi, conducem”, au mai scris fanii lui Rangers.

Ianis Hagi, o nouă prestaţie foarte bună

După golul senzaţional marcat împotriva Germaniei, Ianis Hagi a jucat 75 de minute în Rangers – Hearts, fiind schimbat cu Kemar Roofe. Internaţionalul român a şutat o dată pe spaţiul porţii şi a mai avut alte două şuturi peste. Mijlocaşul de 22 de ani a avut un procentaj de 86% al paselor reuşite, 38 din 44, iar 29 dintre acestea au fost în jumătatea adversă. În cele 75 de minute, Ianis Hagi a câştigat cinci dueluri şi a recuperat de două ori mingea pentru Rangers.

Reclamă

Din păcate pentru gazde, în minutele de prelungiri, Hearts a reuşit să egaleze, după reuşita lui Craig Halkett, care a profitat de mai multe greşeli în careul lui Rangers.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” Vezi toate știrile
Citește și