Închide meniul

Ianis Hagi, pregătit să scrie istorie la Rangers. Anunțul făcut după victoria cu Brondby

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 8:41

Ianis Hagi, pregătit să scrie istorie la Rangers. Anunțul făcut după victoria cu Brondby

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Dacă în sezonul trecut, echipa de pe Ibrox a obținut titlul în Scoția, acum Ianis susține că succesul lui Rangers va veni și în Europa. Ultima performanță notabilă a clubului este finala Cupei UEFA, din 2008, pierdută în fața lui Zenit, cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi: ”Această echipă e înfometată de performanță”

”Din câte știu eu, suntem încă în toate competițiile în care suntem angrenați. Știm care sunt așteptările după sezonul trecut, dar vă spun sigur un lucru: această echipă e înfometată de performanță. Știm ce avem de făcut și suntem gata de alte rezultate mari.

Am spus mereu că stagiunea anterioară a fost una incredibilă. Am arătat consistență în atât de multe meciuri. Era greu ca la începutul sezonului acesta să ne păstrăm aceeași formă, dar am respectat planul tactic al antrenorului și iată că rezultatele vin”, a spus Ianis Hagi, conform eurosport.ro.

După primele trei runde disputate în Grupa A a Europa League, Rangers e pe locul 3, cu 3 puncte. Lider este Lyon, cu 9 puncte, iar Sparta Praga, echipa lui Florin Niță, e pe doi, cu 4 puncte.

Citește și:

Ianis Hagi ar putea ajunge la Roma

Ianis Hagi (22 de ani) a impresionat la Rangers și echipa națională în ultima vreme și, în rezultat, s-a scris tot mai mult despre interesul lui AS Roma pentru serviciile sale. Scoțienii sunt de părere că acest transfer trebuie să se materializeze.

Reclamă

Scoțienii sunt și ei în extaz de perspectiva acestui transfer. Danny Mills, fost fotbalist în Premier League la echipe precum Manchester City sau Leeds United, e de părere că Rangers trebuie neapărat sa-i dea drumul „Prințului”.

„Este un jucător potrivit pentru stilul lui Jose Mourinho? Nu sunt sigur de asta. Dar, dacă ți se oferă fără îndoială acea sumă de bani, transferul trebuie să se facă. 17 milioane de lire sterline pentru un jucător de calibrul lui Ianis este wow, trebuie să bați palma. Dacă acest transfer se va realiza pentru 17 milioane de lire sterline, aș fi puțin surprins!”, a spus Danny Mills, potrivit Football Insider.

Două goluri și două assist-uri are Ianis Hagi în acest sezon din Scoția. Românul este cotat la 6,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rangers – Brondby 2-0. Ianis Hagi a jucat 78 de minute
  • Hagi e cotat la 6.5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și