Închide meniul

Ianis Hagi, dorit de patru echipe din Europa! Mijlocaşul poate ajunge în Serie A

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 19:11

Reclamă
Ianis Hagi, dorit de patru echipe din Europa! Mijlocaşul poate ajunge în Serie A

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi este dorit de patru echipe din Europa. Fiul „Regelui” se poate despărţi de Rangers în această vară, fiind pe lista mai multor cluburi din campionatele puternice europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi evoluează la Rangers din 2020, atunci când era transferat de la Genk. Internaţionalul român este cotat la 4 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Ianis Hagi, dorit de patru echipe din Europa

Conform sport.ro, Ianis Hagi este dorit de Lecce, Espanyol, Galatasaray şi de Aberdeen. Internaţionalul român ar putea fi transferat sub formă de împrumut în această vară, de una dintre aceste patru echipe, cu opţiune de transfer definitv la sfârşitul sezonului.

Lecce, una dintre formaţiile interesate de Ianis Hagi, a terminat ultimul sezon pe locul 16 în Serie A. De cealaltă parte, Espanyol, echipă care a mai fost interesată de serviciile internaţionalului român şi în 2019, a retrogradat la finalul stagiunii precedente de La Liga.

Galatasaray, o altă echipă care îl are pe listă pe Ianis Hagi, a câştigat campionatul în Turcia. Mijlocaşul lui Rangers ar putea fi astfel transferat de formaţia la care tatăl său a scris istorie.

Reclamă

Pe de altă parte, Ianis Hagi ar putea rămâne şi în Scoţia, însă nu la Rangers. Aberdeen îl are pe lista de transferuri pe mijlocaşul român.

Dacă ar accepta să se transfere de la Rangers în această vară, Ianis Hagi ar bifa a cincea echipă din cariera sa de jucător profesionist. Fiul „Regelui” a evoluat până în prezent la Farul, Fiorentina, Genk şi Rangers.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în 2025, iar suma pe care scoţienii o cer în schimbul său, pentru un transfer definitiv, este de patru milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Cât câștigă mijlocașul la Rangers

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Mijlocașul lui Rangers este cel de-al zecelea cel mai bine plătit fotbalist din lot. Ianis este legitimat la echipa din Scoția din 2020. Atunci a fost transferat de la clubul belgian Genk, în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro.

Salariul mijlocașului român a fost făcut public de către jurnaliștii din Scoția. Potrivit acestora, internaționalul câștigă suma de 1,092,000 de lire sterline pe an. Conform sursei menționate anterior, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Rangers este Connor Goldson, care încasează suma de 1.924.000 de lire sterline pe sezon.

În acest sezon, mijlocașul român a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze de 4 ori. Chiar dacă a jucat foarte puțin pentru echipa de pe Ibrox Stadium, Ianis a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna iunie. În cadrul acestei acțiuni, România a obținut două remize, cu Kosovo, 0-0 și cu Elveția, 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și