Închide meniul

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Cât câștigă mijlocașul la Rangers

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 16:15

Reclamă
Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Cât câștigă mijlocașul la Rangers

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Mijlocașul lui Rangers este cel de-al zecelea cel mai bine plătit fotbalist din lot. Ianis este legitimat la echipa din Scoția din 2020. Atunci a fost transferat de la clubul belgian Genk, în schimbul sumei de 3.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a trecut printr-o perioadă grea pe Ibrox Stadium. Acesta a fost accidentat o perioadă lungă de timp, dar a revenit în teren, iar contractul său a fost prelungit de către oficialii scoțieni.

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Fotbalistul câștigă o sumă impresionantă

Salariul mijlocașului român a fost făcut public de către jurnaliștii din Scoția. Potrivit acestora, internaționalul câștigă suma de 1,092,000 de lire sterline pe an. Conform sursei menționate anterior, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Rangers este Connor Goldson, care încasează suma de 1.924.000 de lire sterline pe sezon.

În acest sezon, mijlocașul român a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze de 4 ori. Chiar dacă a jucat foarte puțin pentru echipa de pe Ibrox Stadium, Ianis a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna iunie. În cadrul acestei acțiuni, România a obținut două remize, cu Kosovo, 0-0 și cu Elveția, 2-2.

Acesta a fost folosit de către Edi Iordănescu în ambele partide. Ianis a jucat 5 minute cu Kosovo și 56 de minute cu Elveția. În partida de la Lucerna mijlocașul nu a ieșit prea mult în evidență și a fost schimbat cu Valentin Mihăilă, care a reușit să întoarcă soarta meciului, de la 2-0 pentru elvețieni, la 2-2.

Reclamă

În prezent, Ianis Hagi este cotat la 5 milioane de euro, de către site-ul de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, mijlocașul a mai jucat pentru Viitorul Constanța, Fiorentina, și KRC Genk.

Ianis Hagi, după Elveţia – România 2-2

Ianis Hagi a vorbit despre rezultatul excepțional obținut de naționala României, la Lucerna.

„Ţinând cont de rezultat în minutul 80, e un punct câştigat. Cel mai important e că nu am cedat, am luptat cu inima până la final. Au fost ceva schimbări tactice la pauză bune şi s-a văzut că am pus şi noi mai sus. Am reuşit să facem câteva atacuri rapid şi din acele atacuri rapide au ieşit şi cele două goluri. Am tot trăit prin Scoţia asemenea momente. E un punct câştigat şi în aceste două meciuri am dovedit că nu cedăm, indiferent de situaţie. Acum am avut o situaţie complicată, cu 2-0. Am crezut până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Şansele erau din ce în ce mai mici, dar Vali a fost inspirat. Edi a schimbat tactic la pauză, tşiam că în prima repriză nu am stat bine la poartă. AM vorbit cu el, am fost inspiraţi toţi. Sunt fericit că am fost titular. Orice minut pentru mine contează. O să trebuiască să producem fotbal mai mult în septembrie”, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și