Închide meniul

Ianis Hagi, pregătit de noul sezon la Rangers: „Încrederea e la cel mai înalt nivel!” Mesaj războinic transmis de fiul „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 19:06

Reclamă
Ianis Hagi, pregătit de noul sezon la Rangers: „Încrederea e la cel mai înalt nivel! Mesaj războinic transmis de fiul „Regelui

Ianis Hagi, pregătit de noul sezon la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui interviu/ Rangers TV

Ianis Hagi este pregătit de noul sezon la Rangers. Fiul „Regelui” susţine că perioada de pregătire din această vară a fost una solicitantă, însă susţine că abia aşteaptă să înceapă noua stagiune alături de scoţieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers mai are un amical de disputat în această vară, până la startul sezonului. Scoţienii vor disputa primul meci în campionat pe 5 august, cu Kilmarnock.

Ianis Hagi, pregătit de noul sezon la Rangers

Ianis Hagi susţine că se simte la acelaşi nivel cu ceilalţi jucători, în ciuda faptului că în sezonul trecut, a bifat puţine minute. Internaţionalul român a declarat că Rangers a efectuat multe transferuri, însă nu se simte presat de concurenţă, mărturisind că echipa trebuie să fie pregătită pentru startul sezonului.

„Au fost grele ultimele două săptămâni. Mulţi kilometri făcuţi. Nu a fost uşor să jucăm cu oboseală. Dar a trebuit să o facem.

Sunt pregătit 100% pentru noul sezon. În cantonament am exersat mult şi din punct de vedere tactic. Am făcut asta în ciuda oboselii, am analizat totul. Când sezonul va începe, trebuie să fim pregătiţi.

Reclamă

Sunt multe feţe noi în vestiar. Se motivează reciproc, ne motivăm reciproc. Cel mai important lucru e să fim pregătiţi atunci când va începe sezonul.

Mă simt puternic, simt că pot alerga, simt ca sunt la acelaşi nivel ca ceilalţi. E doar o chestiune de minute pentru mine, încrederea mea e la un nivel înalt. Abia aştept să înceapă sezonul, ştiu ce jucător sunt, ştiu ce pot aduce echipei. Ştiu că voi avea un sezon grozav”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru Rangers TV.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers! Unde este dorit fiul „Regelui”

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers în această perioadă de mercato. Presa din Anglia a făcut anunţul, dezvăluind faptul că fiul „Regelui” este dorit în Serie A, acolo unde a mai avut o experienţă la Fiorentina.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii britanici notează faptul că Ianis Hagi se află pe radarul unor formaţii din Italia. Până în prezent, au existat doar negocieri preliminare pentru fiul „Regelui”, astfel că rămâne de văzut ce va alege mijlocaşul în această vară.

„Există informații noi de partea celor de la Rangers. Unele cluburi din Serie A îl urmăresc pe Ianis Hagi.

După experiența sa la Fiorentina, există o oportunitate de a reveni în Italia. Momentan, sunt doar contacte preliminare, dar să fim cu ochii pe ilustrul fiu care în următoarele zile ar putea să fie în centrul unor evenimente din piață”, a declarat jurnalistul Rudy Galetti, pentrugivemesport.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
Vezi toate știrile
Citește și