Închide meniul

Ianis Hagi e cel mai bun! Mihai Stoichiţă a dat verdictul. Ce îi lipseşte să fie "rege" ca tatăl său

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2021, 18:29

Reclamă
Ianis Hagi e cel mai bun! Mihai Stoichiţă a dat verdictul. Ce îi lipseşte să fie "rege" ca tatăl său

profimediaimages.ro

Ianis Hagi, analizat de Mihai Stoichiţă

Ianis Hagi se află pe lista lui Mirel Rădoi pentru primele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Mihai Stoichiţă îl laudă pe mijlocaşul campioanei Scoţiei, însă este de părere că nu se poate compara cu tatăl său. Motivul, spune directorul tehnic al FRF, este faptul că cei doi sunt două tipologii diferite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Totul se sacrifică pentru prima echipă națională. Tot ce se întâmplă acum e rezultatul unei munci în care s-a parcurs fiecare etapă, de la juniori la tineret. Adi Mutu înțelege foarte bine situația. Sper că această producție de jucători să nu înceteze, să treacă și alți jucători de la tineret la seniori. Ăsta e scopul vieții fotbalistice, să ai o echipa națională puternică.

Mihai Stoichiţă: "Nu trebuie să facem o paralelă între tată și fiu"

Ianis e cel mai bun pasator, are cele mai multe assist-uri la Rangers. Mă bucur foarte mult. Nu trebuie să facem o paralelă între tată și fiu. Gică era alt tip de jucător, Ianis e alt tip. Trebuie să-l despovărăm de această presiune pe care o suportă datorită celebrității tatălui. Ianis este un pasator extraordinar, are o eleganță în joc. Nu are explozia lui Gică, dar are inteligență de joc extraordinară și execuții cu ambele picioare.", a declarat Mihai Stoichiţă, la LookSport.

"Mi se părea ireal!" Nicolae Stanciu a dezvăluit ce a vorbit cu Ianis Hagi, după duelul stelar din Europa League! 

Pentru Stanciu urmează returul de foc cu Rangers, de pe "Ibrox". Echipa lui Ianis Hagi pleacă cu prima şansă, după ce a obţinut o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Slavia Praga.

Recent, mijlocaşul român a dezvăluit conversaţia pe care a avut-o cu conaţionalul său, atât după tragerea la sorţi, dar şi după meciul din Europa League.

Reclamă

"A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi.

A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, dar vom vedea joi care merge mai departe. În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow. Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile UEL, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta.

L-am felicitat că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine", a spus Nicolae Stanciu la DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și