Închide meniul

Ianis Hagi, scos de pe lista UEFA de Rangers! Antrenorul Beale nu a vrut să explice decizia luată

Alex Masgras Publicat: 21 august 2023, 16:49

Reclamă
Ianis Hagi, scos de pe lista UEFA de Rangers! Antrenorul Beale nu a vrut să explice decizia luată

Ianis Hagi, exclus de pe lista UEFA de Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi, scos de pe lista UEFA de Rangers! Vicecampioana Scoţiei va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor, acolo unde va lupta pentru un loc în grupe contra celor de la PSV Eindhoven.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu va juca în dubla contra olandezilor, deoarece Rangers nu l-a trecut pe lista UEFA pentru cele două meciuri. La finalul săptămânii trecute, după meciul din Cupa Ligii, românul şi-a exprimat nemulţumirea legată de numărul scăzut de minute pe care le-a primit în ultima perioadă. Înaintea meciului cu PSV, Beale nu a explicat decizia sa.

Ianis Hagi, scos de pe lista UEFA de Rangers!

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers pare tot mai aproape. Internaţionalul român de 24 de ani nu face parte din lista scoţienilor pentru dubla cu PSV eindhoven din play-off-ul Ligii Campionilor.

În acest sezon, Ianis Hagi a evoluat de două ori pentru Rangers. El a fost introdus în ultimele două minute ale meciului cu Servette din turul 3 preliminar, în manşa tur, în timp ce la meciul din Cupa Ligii Scoţiei cu Morton de sâmbătă a evoluat 33 de minute.

La finalul partidei cu Morton, Ianis Hagi s-a ferit să îşi arate nemulţumirea legată de faptul că nu primeşte suficiente minute din partea antrenorului Michael Beale. Chiar dacă şi-a exprimat nemulţumirile într-un mod respectuos, antrenorul scoţienilor a decis să îl excludă pe Ianis Hagi de pe lista UEFA.

Reclamă
Reclamă 4

„Cu excluderea lui Ianis Hagi de pe lista UEFA, se pare că l-am văzut pe Hagi în tricoul lui Rangers pentru ultima oară. Evident, acele comentarii de la conferinţa de presă nu i-au plăcut lui Beale. Acum sunt şanse mari să fie vândut.

Lucrul stupid este că toate cluburile ştiu acum că Rangers vrea să scape de jucător. În circumstanţe normale, suma de 5 milioane de lire sterline era preţul realitstic. Acum? Cine ştie. Toate această situaţie pare de amatori”, au scris cei de la the4thofficial.net.

Michael Beale a susţinut luni conferinţa de presă premergătoare partidei cu PSV Eindhoven. Antrenorul lui Rangers a vorbit puţin despre Ianis Hagi, dar nu a dat vreo explicaţie despre scoaterea sa de pe lista UEFA.

Reclamă

„Nu există probleme cu Ianis. S-a descurcat bine când a jucat în weekend”, a fost declaraţia lui Michael Beale despre internaţionalul român.

Ce a declarat Ianis Hagi, după meciul din Cupa Ligii Scoţiei

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc.

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

13:01

Irina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini LIVE SCORE, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

12:05

VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și