Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, început „ca din tun” în noul sezon! Internaţionalul român a deschis rapid scorul în Rangers – Livingston, însă a ieşit accidentat de pe teren

Dragoș Vasile Publicat: 31 iulie 2021, 16:27 / Actualizat: 31 iulie 2021, 18:02

Reclamă
Ianis Hagi, început „ca din tun în noul sezon! Internaţionalul român a deschis rapid scorul în Rangers – Livingston, însă a ieşit accidentat de pe teren

Ianis Hagi, despre Steven Gerrard și Gică Hagi

Profimedia

Ianis Hagi, început „ca din tun” în noul sezon! Internaţionalul român a deschis scorul în Rangers – Livingston

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard în meciul de debut al lui Rangers în noul sezon. Internaţionalul român a profitat de şansa primită şi a impresionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Folosit ca extremă dreapta, Ianis a deschis scorul în minutul 8, în confruntarea cu Livingston. Acesta a înscris cu o execuție din interiorul careului. James Tavernier a pasat decisiv la reuşita românului.

„Excelentă treabă”, „Un gol minunat” sau „E deja golul sezonului” au fost doar o parte dintre comentariile fanilor, în timpul meciului câştigat de Rangers cu 3-0.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE IANIS HAGI

Reclamă

Ianis, lovit de ghinion

Totuşi, la scurt timp după reuşită, Ianis a fost lovit de ghinion. Acesta a ieşit accidentat în minutul 31, după ce Adam Lewis l-a faultat dur.

Ianis Hagi, titular în amicalul de lux Rangers – Real Madrid 2-1. Românul a fost aproape să înscrie: „Ce fotbalist e Hagi!”

Ianis Hagi a fost titular şi în amicalul de lux Rangers – Real Madrid. Românul a jucat 62 de minute în meciul câştigat de echipa sa cu scorul de 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 62. Chiar şi fanii spaniolilor i-au remarcat evoluţia pe reţelele sociale. „Ce fotbalist e Hagi! Nu-l poți opri!”, a fost unul dintre comentarii. „Superjucător! Nu-l mai știam pe fiul lui Hagi de când plecase de la Genk, dar ce bine joacă!”, a exclamat un alt fan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și