Închide meniul

Ianis Hagi, inclus în top 10 cei mai buni jucători U25 din Europa! Fiul „Regelui”, alături de Haaland, Mbappe şi Osimhen

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2023, 12:33

Reclamă
Ianis Hagi, inclus în top 10 cei mai buni jucători U25 din Europa! Fiul „Regelui, alături de Haaland, Mbappe şi Osimhen

Ianis Hagi, inclus în top 10 cei mai buni jucători U25 din Europa

Ianis Hagi a fost inclus în top 10 al celor mai buni jucători U25 din Europa. Fiul „Regelui” împarte clasamentul cu fotbalişti de clasă din campionatele puternice europene, printre care Erling Haaland şi Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Fiul „Regelui” a marcat două goluri pentru iberici, în cele nouă meciuri bifate.

Ianis Hagi, inclus în top 10 cei mai buni jucători U25 din Europa

Într-un top alcătuit de Go Up Players, Ianis Hagi ocupă locul nouă, cu un punctaj de 0,78. Pe primul loc în clasamentul celor mai buni jucători sub 25 de ani este Erling Haaland, cu un punctaj de 1,06.

Pe locul secund este starul de la PSG, Kylian Mbappe, iar pe trei este Victor Boniface, atacantul celor de la Bayern Leverkusen care a marcat zece goluri în acest sezon.

În topul celor mai buni jucători U25 din Europa se mai regăsesc şi Victor Osimhen, de la Napoli şi Dusan Vlahovic, de la Juventus.

Reclamă
Top 10 al celor mai buni jucători U25 din Europa
Top 10 al celor mai buni jucători U25 din Europa/ Go Up Players

Cei care au alcătuit topul se ocupă de statistici, şi au luat în calcul evoluţiile jucătorilor din acest sezon. Într-o altă postare de pe pagina oficială a celor de la Go Up Players, s-a remarcat şi creşeterea pe care Ianis Hagi a avut-o de la meci la meci, la Alaves, în ceea ce priveşte numărul de pase şi de preluări.

Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat de Ianis Hagi

Antrenorul lui Deportivo Alaves s-a convins, după penalty-ul executat dezastruos de Ianis Hagi în meciul cu Almeria, scor 1-0, din etapa a 12-a din La Liga. Luis Garcia a venit cu prima reacţie la finalul partidei câştigată cu mari emoţii de jucătorii săi.

Fiul „Regelui” a fost schimbat în minutul 68, cu Rebbach. A văzut de pe bancă golul salvator al fundaşului central Sedlar. Luis Garcia a anunţat care a fost motivul pentru care Ianis a fost ales să execute lovitura de la 11 metri. Internaţionalul român impresionase la antrenamente. „Acum a şutat defectuos”, a recunoscut antrenorul lui Alaves.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o primă repriză în care am fost superiori, dar ne-a fost foarte greu să înscriem. Ianis Hagi execută spectaculos penalty-urile, dar acum a şutat defectuos! Sunt totuşi trei puncte care ne dau încredere, asta contează cel mai mult. Este un grup de jucători care munceşte, cu toate lucrurile bune şi defectele sale. Victoria este meritată.

Dacă accidentarea lui Sedlar se confirmă, va fi o pierdere grea pentru noi. El este jucătorul care ne dă tot echilibrul. Încrederea mea în Rafa şi Abqar este totală, dar sunt nişte copii, iar astfel de accidente trebuie depăşite„, a declarat Luis Garcia, potrivit noticiasdealava.eus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și