Închide meniul

Ianis Hagi, „la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray! Turcii anunță oferta oficială

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 18:28

Reclamă
Ianis Hagi, la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray! Turcii anunță oferta oficială

Ianis Hagi, „la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi va merge „la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray. Aceași publicație care a anunțat transferul „Prințului” la echipa din Istanbul a dezvăluit și un alt nume cu care negociază turcii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Christian Eriksen, starul celor de la Manchester United, care a mai scris istorie și în tricoul celor de la Ajax, echipă alături de care a câștigat 3 titluri de campion.

Ianis Hagi, „la pachet” cu un star din Premier League la Galatasaray

Publicația turcă Aspor anunță faptul că Eriksen va pleca de la Manchester United în perioada de mercato din această vară. Oficialii lui Galatasaray vor să își facă un mijloc stelar, cu Ianis Hagi și starul lui Manchester City.

Astfel, turcii ar fi făcut o ofertă oficială pentru Eriksen, dar se bat pentru semnătura acestuia cu alte două formații din Arabia Saudită. Rămâne de văzut însă care va fi oferta pe care o va accepta jucătorul danez.

De asemenea, pe lista lui Galata se află și Nabil Fekir, jucător care a făcut senzație în ultimele sezoane din La Liga și care joacă tot la mijlocul terenului.

Reclamă

În vârstă de 32 de ani, Eriksen joacă la Manchester United din iulie 2022. A adunat 65 de meciuri pentru „diavoli”, în care a marcat 3 goluri și a oferit 12 pase decisive. În momentul de față este cotat la 10 milioane de euro.

În cariera sa, Christian Eriksen a mai jucat la: Odense BK, Ajax Amsterdam, Tottenham Hotspur, Inter Milano și Brentford. A atins cea mai mare cotă de piață în luna iunie a anului 2019. La momentul respectiv era evaluat la suma de 100 de milioane de euro.

Ianis Hagi, transfer bombă în Turcia

Ianis Hagi, transfer bombă înainte de EURO 2024. Turcii de la Fotomac, care citează publicaţia Aspor, au anunţat că Galatasaray a rezolvat transferul definitiv al lui Ianis Hagi din vară.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui său. Presa din Turcia a anunţat că s-a rezolvat transferul definitiv din vară la Galatasaray. Ianis Hagi joacă în acest sezon la Alaves, unde a fost împrumutat de Rangers. Fiul lui Gică Hagi mai are contract cu scorţienii până în 2025.

”Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi a fost văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia, potrivit site-urilor de specialitate. Sofascore i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi pentru prestaţia din meciul Columbia – România 3-2, partidă transmisă de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Flashscore l-a notat pe Ianis Hagi cu 7.5, aceeaşi notă pe care a primit-o şi Luis Diaz. Doar Mojica (7.8) şi autorul golului 2 al columbienilor, Arias (7.6) au avut note mai bune ca Ianis Hagi.

Pentru Ianis Hagi ar putea fi un an perfect. Participă cu naţionala României la EURO 2024, poate ajunge la echipa unde tatăl său a scris istorie şi va face nunta cu superba Elena Tănase.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și