Închide meniul

Ianis Hagi, lăsat în afara lotului lui Rangers! Ce explicaţii a oferit antrenorul, după absenţa fiului „Regelui”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 22:49

Ianis Hagi, lăsat în afara lotului lui Rangers! Ce explicaţii a oferit antrenorul, după absenţa fiului „Regelui

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul primului meci la Rangers după accidentare/ Profimedia

Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului lui Rangers, pentru partida din această rundă de pe terenul lui Hearts. Antrenorul Michael Beale a venit cu explicaţii, şi a lămurit absenţa fiului „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit pe teren pentru Rangers, în etapa precedentă. Internaţionalul român a bifat primele sale minute, după ce s-a recuperat din accidentarea horror suferită în urmă cu mai bine de un an.

Ianis Hagi nu este în lotul lui Rangers

Antrenorul lui Rangers a dezvăluit motivul pentru care Ianis Hagi este out din lotul lui Rangers. Michael Beale a declarat că internaţionalul român nu este pregătit complet pentru a evolua în fiecare partidă.

Însă, tehnicianul scoţienilor a dat de înţeles că fiul „Regelui” este pe drumul cel bun şi se va recupera treptat, pentru a putea fi apt meci de meci la Rangers.

„Hagi nu este accidentat, dar nu este încă pregătit să joace fiecare meci. Situația sa va fi gestionată treptat”, a declarat Michael Beale, într-un inteviu acordat înaintea partidei cu Hearts.

Reclamă

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său: „Am toată cariera în față!”

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său. Mijlocașul de 24 de ani a revenit pe teren, la Rangers, după o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren timp de un an.

Fiul lui Gică Hagi s-a arătat complet impresionat de reacția fanilor scoțieni și a vorbit despre viitorul său.

Ianis Hagi spune că își dorește să continue la Rangers, cu care a semnat recent un nou contract. De asemenea, tânărul mijlocaș a lămurit zvonurile legate de un posibil transfer la Galatasaray, echipa pentru care Gică Hagi a scris istorie.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost în al nouălea cer, suportertii au fost incredibili. Am avut pielea de găină timp de un minut. Am toată cariera în față, am 24 de ani. Sper să mai joc încă 15 ani, cel puțin”,

Eu sunt super fericit aici, doar ce am semnat un nou contract. Galatasaray este echipa pe care am susținut-o de când m-am născut, e o echipă pe care o voi avea mereu în inimă, momentan ca fan”, a spus Ianis Hagi, pentru sport.ro.

Gică Hagi, fericit după ce Ianis Hagi a revenit pe teren: „E același jucător creativ!”

Gică Hagi s-a arătat foarte bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren. Mijlocașul lui Rangers a jucat primul său meci după un an și 7 zile. Ianis a suferit oa accidentare gravă la ligamentele genunchiului, care l-a ținut departe de fotbal începând din ianuarie 2022.

„Cea mai grea perioadă din viața lui. A trecut-o cu brio, a muncit foarte mult, a avut o accidentare foarte foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine, e motivat în teren, chiar a luat și cartonaș galben. Mă bucur pentru el. Să-i meargă, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să prindă ritmul și intensitatea jocului.

Dar mi-a plăcut de el, e același jucător creativ, cu pase în față, chiar dacă a mai greșit sau n-a înțeles coechipierul. A pasat între linii, dă pase pentru atacanți, lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul FCSB – Farul 2-3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și