Închide meniul

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său: „Am toată cariera în față!”. Ce a spus despre un posibil transfer la Galatasaray

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 11:51

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său: „Am toată cariera în față!. Ce a spus despre un posibil transfer la Galatasaray

Ianis Hagi a semnat recent prelungirea contractului la Rangers

Ianis Hagi a semnat recent prelungirea contractului la Rangers / Antena Sport

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său. Mijlocașul de 24 de ani a revenit pe teren, la Rangers, după o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren timp de un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi Jr. a călcat din nou pe gazon în weekend, în meciul Rangers – St. Johnstone 2-0. Întregul stadion Ibrox l-a ovaționat pe internaționalul român în momentul în care a fost aruncat în luptă.

Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său: „Am toată cariera în față!”

Fiul lui Gică Hagi s-a arătat complet impresionat de reacția fanilor scoțieni și a vorbit despre viitorul său.

Ianis Hagi spune că își dorește să continue la Rangers, cu care a semnat recent un nou contract. De asemenea, tânărul mijlocaș a lămurit zvonurile legate de un posibil transfer la Galatasaray, echipa pentru care Gică Hagi a scris istorie.

Ianis nu se gândește momentan la un transfer în Turcia și precizează că își dorește să mai joace fotbal cel puțin 15 ani.

Reclamă

„Am fost în al nouălea cer, suportertii au fost incredibili. Am avut pielea de găină timp de un minut. Am toată cariera în față, am 24 de ani. Sper să mai joc încă 15 ani, cel puțin”,

Eu sunt super fericit aici, doar ce am semnat un nou contract. Galatasaray este echipa pe care am susținut-o de când m-am născut, e o echipă pe care o voi avea mereu în inimă, momentan ca fan”, a spus Ianis Hagi, pentru sport.ro.

Ianis Hagi abia așteaptă să revină și la echipa națională. Mijlocașul vrea să pună umărul la calificarea „tricolorilor” la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Vrem să ne calificăm la un turneu final, trebuie să suferim”, a mai declarat Ianis Hagi.

Gică Hagi, fericit după ce Ianis Hagi a revenit pe teren: „E același jucător creativ!”

Gică Hagi s-a arătat foarte bucuros după ce Ianis Hagi a revenit pe teren. Mijlocașul lui Rangers a jucat primul său meci după un an și 7 zile. Ianis a suferit oa accidentare gravă la ligamentele genunchiului, care l-a ținut departe de fotbal începând din ianuarie 2022.

Ianis Hagi a trecut peste cea mai dificilă perioadă din cariera sa, iar în weekend a fost aruncat în luptă în meciul Rangers – St. Johnstone 2-0.

Gică Hagi a fost alături de fiul său în ultimul an și a așteptat la fel de mult ca el să revină pe teren.

„Regele” a urmărit evoluția lui Ianis Hagi din ultimul meci al lui Rangers și s-a arătat mulțumit de fiul său, pe care l-a descris drept „același jucător creativ”.

„Cea mai grea perioadă din viața lui. A trecut-o cu brio, a muncit foarte mult, a avut o accidentare foarte foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine, e motivat în teren, chiar a luat și cartonaș galben. Mă bucur pentru el. Să-i meargă, să fie sănătos, să fie pe teren, să revină, să aibă răbdare, pentru că o să aibă nevoie de timp să prindă ritmul și intensitatea jocului.

Dar mi-a plăcut de el, e același jucător creativ, cu pase în față, chiar dacă a mai greșit sau n-a înțeles coechipierul. A pasat între linii, dă pase pentru atacanți, lucrează pentru cei din față”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă de după meciul FCSB – Farul 2-3.

Reclamă
Recomandări
  • Ianis Hagi a rupt tăcerea despre viitorul său
  • „Am toată cariera în față!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și