Închide meniul

Ianis Hagi, prima reacţie după accidentare: „Mă simt puternic!” Românul, lăudat de Steven Gerrard şi de presa din Scoţia după golul cu Livingston

Dragoș Vasile Publicat: 31 iulie 2021, 19:38

Reclamă
Ianis Hagi, prima reacţie după accidentare: „Mă simt puternic! Românul, lăudat de Steven Gerrard şi de presa din Scoţia după golul cu Livingston

Steven Gerrard şi Ianis Hagi

Profimedia

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după Rangers – Livingston 3-0

Internaţionalul român a marcat primul gol pentru campioana Scoţiei în noul sezon. Totuşi, acesta a ieşit accidentat în minutul 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem obiective noi. Vreau să joc cât mai bine în acest sezon. Vreau să am acelaşi număr de goluri şi pase de gol. Mă simt mai puternic şi vreau să ajut echipa. Trebuie să câştigăm fiecare meci”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului, potrivit Sky Sports Football.

Steven Gerrard este îngrijorat şi speră ca Ianis Hagi să îşi revină în scurt timp. Antrenorul lui Rangers a anunţat că sunt şanse ca mijlocaşul român să rateze confruntarea cu Malmo din preliminariile Ligii Capmionilor.

„Nu este niciodată uşor să pierzi un jucător atât de devreme, mai ales când ai doar trei schimbări. Anul trecut aveam mai multe schimbări. A marcat un gol important pentru noi, însă, cel mai probabil va fi indisponibil pentru următorul meci. Sperăm că nu este o accidentare serioasă”, a spus Steven Gerrard, citat de Daily Record.

Presa din Scoţia l-a lăudat pe Ianis Hagi

”Ianis Hagi a deschis scorul repede la primul meci cu fani în tribună, 23 de mii. I-a păcălit pe Pittman și Penrice și a „catapultat” mingea în plasă. Apoi a ieșit accidentat și viteza de joc nu a mai fost aceeași”, a scris Daily Record.

Reclamă

”Ibrox era în delir. Fenta românului i-a trimis la plimbare pe doi fundași de la Livingston. Hagi a șutat apoi imparabil. Din păcate, a devenit incert pentru meciul cu Malmo”, a notat The Scottish Sun.

Ianis Hagi, început „ca din tun” în noul sezon! A deschis rapid scorul în Rangers – Livingston, însă a ieşit accidentat

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard în meciul de debut al lui Rangers în noul sezon. Internaţionalul român a profitat de şansa primită şi a impresionat.

Folosit ca extremă dreapta, Ianis a deschis scorul în minutul 8, în confruntarea cu Livingston. Acesta a înscris cu o execuție din interiorul careului. James Tavernier a pasat decisiv la reuşita românului.

Reclamă 4 / 0/3

„Excelentă treabă”, „Un gol minunat” sau „E deja golul sezonului” au fost doar o parte dintre comentariile fanilor, în timpul meciului câştigat de Rangers cu 3-0.

Totuşi, la scurt timp după reuşită, Ianis a fost lovit de ghinion. Acesta a ieşit accidentat în minutul 31, după ce Adam Lewis l-a faultat dur.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și