Închide meniul

Ianis Hagi, obiectiv uriaş în carieră: „Vreau să fiu unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport!” Când vrea să se retragă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 18:47

Reclamă
Ianis Hagi, obiectiv uriaş în carieră: „Vreau să fiu unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport! Când vrea să se retragă

Reacția presei din Turcia, după ce Gică Hagi a dezvăluit că vrea ca Ianis să joace la Galatasaray

Ianis Hagi, în România - Andorra / Profimedia

Ianis Hagi a anunţat ce obiectiv uriaş are în carieră. Internaţionalul român le-a spus spaniolilor că vrea să devină unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Mai mult, Ianis Hgai a vorbit şi despre momentul retrageriii din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi nu are de gând să se retragă devreme din fotbal. Vrea să joace până la 40 de ani. Ianis a ajuns în acest an în Spania, acolo unde joacă la Deportivo Alaves. Primul mare examen din cariera lui Ianis Hagi este să califice naţionala României la EURO 2024.

Ianis Hagi, obiectiv uriaş în carieră

„Sunt foarte mândru că sunt în al nouălea meu sezon la profesioniști. Sunt la un nivel decent și simt că progresez de la un sezon la altul, devin mai bun pe an ce trece. Ținta mea este să-mi aflu limitele, momentan nu știu care sunt acestea. Despre asta este călătoria mea în fotbal, o încercare de a descoperi cine sunt, cât de departe pot ajunge.

Încă simt că pot îmbunătăți foarte multe aspecte, am mulți ani în față și sper că voi putea juca până la 38 de ani, poate 40, iar într-o bună zi să-mi ating potențialul maxim, să fiu unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport”, a spus Ianis Hagi pentru cei de la La Liga.

Ianis Hagi, înainte de Israel – România: „Vrem să ne calificăm la EURO

Ianis Hagi a avut un discurs impresionant înainte de Israel – România. Interna’ionalul român nu concepe să rateze calificarea la EURO 2024. Pentru a obţine această performanţă, România nu trebuie să piardă cu Israel. În caz contrar, România trebuie să bată Elveţia, meci ce va fi pe 21 noiembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Suntem fericiţi că am ajuns în acest moment, să jucăm un meci pentru calificare. Aşa cum am spus-o, am reuşit să ne adaptăm la orice situaţie în această grupă. Mâine să ne facem datoria şi să ne calificăm la Campionatul European. Ştim ce ne aşteaptă la meciul de mâine, dar suntem concentraţi să facem tot ce am pregătit. Ştim stilul lor de joc, ştim cum să atacăm. Sperăm să ne iasă şi să fim noi cei învingători la sfârşitul nopţii. Acesta este planul nostru din vestiar, să atacăm. Presiunea a fost din prima zi, toată lumea se aştepta să ne calificăm. Suntem pregătiţi, echilibraţi şi mâine la muncă.

Avem o calificare în faţă pe care o jucăm, vrem să ne calificăm. Cred că şi Generaţia de Aur, dat şi cea din campania noastră, fiecare jucător are rolul lor. Suntem o echipă, echipa câştigă împreună, pierde împreună. Nu se pune problema să fie vorba de un singur jucător. Vrem să ne califcăm mâine seară, cu Elveţia stadionul va fi plin. Oamenii nu vor veni să ne vadă cum pierdem. Trebuie să ne reprezentăm ţara aşa cum trebuie. Îmi doresc mult să ajung la EURO şi luptăm pentru asta!„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și