Închide meniul

Ianis Hagi, out din lotul lui Rangers! Decizie surprinzătoare a lui Michael Beale, la doar o zi după ce a anunțat că românul intră în planurile sale de viitor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 februarie 2023, 16:37

Ianis Hagi, out din lotul lui Rangers! Decizie surprinzătoare a lui Michael Beale, la doar o zi după ce a anunțat că românul intră în planurile sale de viitor

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi, out din lotul lui Rangers pentru meciul cu Livingston, programat azi la ora 17:00. Decizia lui Michael Beale este una surprinzătoare, mai ales că antrenorul scoțienilor a anunțat recent că se va baza pe fotbalistul român de acum înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o accidentare teribilă în ianuarie 2022 și a stat departe de teren mai bine de un an. Mijlocașul s-a recuperat complet însă și a reintrat în circuitul celor de la Rangers, fiind chiar titular în meciul de Cupă de pe 12 februarie.

Ianis Hagi, out din lotul lui Rangers! Decizie surprinzătoare a lui Michael Beale

Totuși, managerul lui Rangers nu l-a inclus pe Ianis Hagi în lotul pentru meciul de campionat de astăzi. Chiar dacă era greu de crezut că va fi titular, internaționalul român era așteptat să fie rezervă, intrând pe parcursul meciului, dacă situația ar fi cerut-o.

Ianis Hagi nu este însă nici măcar rezervă, deși Michael Beale a declarat recent că românul este foarte important pentru Rangers și că va continua în Scoția.

Rangers se află pe locul 2 în campionatul scoțian. Formația lui Ianis Hagi are 61 de puncte, după 25 de etape jucate. Liderul Celtic este la o distanță considerabilă. Rivalii lui Rangers au adunat 70 de puncte după tot atâtea meciuri.

Reclamă

Ce a remarcat antrenorul lui Rangers la Ianis Hagi: „Astfel de jucători ne ajută!” Anunţul lui Michael Beale

Antrenorul lui Rangers a remarcat un aspect important în jocul lui Ianis Hagi. Michael Beale a declarat că internaţionalul român este un jucător polivalent, care ajută echipa în momentele cheie. Totodată, tehnicianul scoţienilor a declarat că vor exista multe plecări de la trupa de pe Ibrox.

Ianis Hagi a revenit pe teren la Rangers, după accidentarea cumplită care l-a ţinut departe de teren timp de aproximativ un an. Fiul „Regelui” a bifat chiar şi un meci ca titular, în Cupa Scoţiei.

Michael Beale a dezvăluit că vor exista mişcări de trupă la Rangers, iar ca urmare mai mulţi jucători vor părăsi formaţia. Acesta susţine că există prea mulţi fotbalişti în lotul său, iar acest fapt se datorează şi accidentărilor multiple care au avut loc în cadrul grupului.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Beale a dezvăluit că echipa are nevoie de jucători ca Ianis Hagi, care pot evolua pe mai multe posturi în atac, şi astfel aduc un plus echipei.

„Avem prea mulți jucători din punctul meu de vedere. E un motiv pentru care am adus unul sau doi în plus, am avut multe probleme cu accidentările și a trebui să suplimentăm. Vreau ca toți jucătorii să-și știe rolul în echipă și este dificil că acest lucru să se întâmple când ai un lot mare.

În plus, avem jucători care pot evolua pe mai multe poziții ca Hagi, Tillman, Kent, Arfield, Kamara, Raskin. Jucătorii care nu evoluează doar pe un post îți dau mai multe opțiuni. Căutăm astfel de jucători, ne ajută”, a declarat Michael Beale, conform scotsman.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și