Închide meniul

Ianis Hagi primeşte o şansă uriaşă la Rangers! Anunţul făcut în Scoţia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 13:43

Ianis Hagi primeşte o şansă uriaşă la Rangers! Anunţul făcut în Scoţia

Ianis Hagi a jucat în victoria lui Rangers din Cupa Ligii

Ianis Hagi în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi primeşte o şansă uriaşă la Rangers! Mijlocaşul român a evoluat puţine minute la formaţia scoţiană după accidentare, dar acest lucru se poate schimba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit rangersnews.uk, Malik Tillman s-a accidentat şi este de aşteptat ca Ianis Hagi să îi ia locul în primul 11 meciul viitor.

Ianis Hagi primeşte o şansă uriaşă la Rangers!

Malik Tillman a ieşit accidentat în meciul de Cupă pierdut de Rangers cu rivala de moarte, Celtic, scor 0-1.

Etapa următoare Rangers va juca acasă cu Aberdeen, în campionatul Scoţiei. Ianis Hagi va intra, cel mai probabil, în locul lui Tillman, în spatele vârfului Morelos.

Accidentarea lui Malik Tillman s-a produs când acesta era în formă. În vârstă de 20 de ani, germanul este împrumutat la Rangers de la Bayern Munchen.

Reclamă

În acest sezon Tillman are 28 de meciuri în tricoul lui Rangers. Mijlocaşul german a marcat de 10 ori.

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea lui Rangers cu Celtic

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea suferită de Rangers cu marea rivală Celtic, scor 0-1. Imediat după meci, presa din Scoţia a anunţat faptul că ultima înfrângere suferită va cântări enorm, iar la trupa de pe Ibrox vor exista schimbări majore la finalul sezonului.

Ianis Hagi şi-a revenit în luna februarie din accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de mai bine de un an. Fiul „Regelui” nu bifează prea multe minute de la revenirea pe teren, fiind în majoritatea meciurilor rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, jurnaliştii din Scoţia au criticat jocul echipei lui Michael Beale. Aceştia sunt de părere că la finalul sezonului, mai mulţi jucători vor pleca de pe Ibrox, fiind nevoie de un suflu pozitiv la echipă.

Unii jucători luptă pentru viitorul lor la echipă, asta e clar. Este o mare greutate și o mare responsabilitate să porți tricoul lui Rangers. Eșecul de astăzi doare foarte mult, dar problemele noastră nu sunt de astăzi, așa a fost pe durata întregului sezon.

Va fi o reconstrucție majoră în vară, una dintre cele mai importante din istoria clubului. Suporterii se așteaptă să progresăm și, de aceea, sunt necesare mai multe mutări în vară. Pentru fanii noștri a fost un sezon oribil și trebuie să ne revanșăm”, au notat cei de la rangersview.co.uk.

Gică Hagi, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Celta Vigo

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre transferul posibil al lui Ianis Hagi la Celta Vigo. „Regele” a precizat că Ianis şi-a prelungit contractul cu Rangers, dar că orice opţiune e luată în calcul.

A trecut o perioadă enorm de grea. Mulțumim lui Dumnezeu că e bine, sănătos, e pe teren, când va apărea, va apărea și va apărea bine. E foarte bine, mental arată bine, e pe teren, se antrenează. A lipsit un an, e clar că ai nevoie de timp, dar are tot sprijinul celor de la Rangers, vom vedea ce va fi.

(n.r. legat de interesul din partea celor de la Celta Vigo) Că este dorit de un club sau se vorbește, totul este deschis, oricând poate să vină ceva, nimic nu e bătut în cuie, dar el e acolo, a prelungit contractul, e foarte apreciat de toată lumea, e iubit, ne-a reprezentat așa cum trebuie. Să fie pe teren, să fie bine și după lucrurile vor veni de la sine”, a declarat Gică Hagi pentru prosport.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și