Închide meniul

Ianis Hagi promite spectacol la Rangers și echipa națională! "E doar începutul". Ce și-a propus fiul "Regelui"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2021, 17:40

Ianis Hagi promite spectacol la Rangers și echipa națională! "E doar începutul". Ce și-a propus fiul "Regelui"

profimedia

Ianis Hagi, ambiții uriașe

Recent, Ianis Hagi a reușit să înscrie primul gol în tricoul echipei mari a României. Acesta a adus victoria împotriva Macedoniei de Nord, scor 3-2 pe Arena Națională. Hagi Jr. nu vrea în niciun fel să se oprească aici. Vrea să fie omul care să ducă România din nou la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi vrea să scrie istorie la echipa națională

”Toată munca depusă în afara terenului se vede în timpul meciurilor. Este doar începutul, e doar un gol și cu siguranță nu vreau să mă opresc aici.

Vreau să contribui prin goluri și pase decisive la calificarea la următoarele turnee finale”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru site-ul oficial al lui Rangers.

Dacă la echipa națională Hagi s-a descurcat bine, la Rangers a avut evoluții excelente. A prins nu mai puțin de 40 de partide în toate competițiile, într-un sezon în care echipa lui Steven Gerrard a câștigat campionatul la pas.

Pentru sezonul următor, Ianis își propune să ajungă la cel mai înalt nivel. Visează la UEFA Champions League, cea mai tare competiție inter-cluburi din lume. Rangers va juca în turul trei preliminar.

Reclamă

”Am avut un sezon excelent, atât în Scoția, cât și în Europa. Rangers este un club mare în întreaga lume, asta mă ajută și la echipa națională. Să joci în Champions League este diferit, e cel mai înalt nivel pe care îl poate atinge un jucător", a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi a jucat în grupele Champions League pentru Genk, în stagiunea 2019-2020. În acest sezon, el a ajuns cu Rangers până în "optimile" Europa League. Hagi Jr. are 7 goluri și 12 assist-uri în toate competițiile. 

Răzvan Lucescu, despre situația lui Ianis Hagi

Ianis Hagi trăieşte cu presiunea numelui uriaş pe care îl poartă, iar fiecare meci pe care îl joacă este analizat la sânge. 

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri legate despre un eventual transfer al "Prinţului" în Serie A, la Lazio. Totuşi, Răzvan Lucescu susţine că această presiune îi poate afecta cariera jucătorului pe care Rangers cere 12 milioane de euro.

"Lăsaţi-l şi pe Ianis în pace, el are drumul lui, nu e nici Gică Hagi, nici Gică Popescu, este Ianis cu personalitatea lui, caracterul lui, talentul lui. Are dreptul de a-şi face drumul lui în viaţă nu de a-l compara cu Hagi, cu tatăl lui.

Nu trebuie aşteptări mari de la el pentru că nu facem decât să îi dăm în cap, să-l distrugem", a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
  • Ianis Hagi, sezon excelent la Rangers
  • Ce își propune Hagi Jr.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) Vezi toate știrile
Citește și