Închide meniul

Ianis Hagi se poate face sultan! Galatasaray vrea să îl transfere pe fiul „Regelui”. Cât trebuie să plătească echipa lui Fatih Terim pentru „perla” lui Rangers

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 august 2021, 17:32

Ianis Hagi se poate face sultan! Galatasaray vrea să îl transfere pe fiul „Regelui. Cât trebuie să plătească echipa lui Fatih Terim pentru „perla lui Rangers

Ianis Hagi, despre Steven Gerrard și Gică Hagi

Profimedia

Ianis Hagi se poate face sultan! Galatasaray vrea să îl transfere pe fiul „Regelui”

Ianis Hagi este la mare căutare în Europa. Galatasaray, echipa la care „Regele” a scris istorie, vrea să îl aducă pe internaţionalul român „acasă”, la Iatanbul, locul în care s-a născut, notează tarafsizfutboltr.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată scrie că echipa lui Fatih Terim a început negocierile pentru Ianis. Dacă va ajunge la gruparea „Cim Bom Bom”, Hagi Jr. va fi coleg cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, coechipierii de la echipa naţională.

Un prim semn că mutarea se poate realiza este faptul că Ianis Hagi a fost doar rezervă în cel de-al 426-lea episod din Old Firm. Decizia luată de Steven Gerrard a fost una surprinzătoare, ţinând cont de faptul că mijlocaşul a avut prestaţii solide în acest sezon.

Ianis Hagi are o cotă de piaţă de 6.5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În actualul sezon, mijlocaşul a marcat două goluri şi a reuşit o pasă decisivă în cinci partide.

S-a aflat care este suma pentru care poate pleca Ianis Hagi de la Rangers

Iniţial, Rangers cerea 11 milioane de euro pentru internaţionalul român care a înscris 7 goluri în ultima ediţie de campionat. A decis totuşi să îşi mai reducă pretenţiile, cel puţin asta susţin jurnaliştii de la Football Insider.

Reclamă

„Rangers ar putea fi forțată să îl vândă pe Ianis Hagi pentru o sumă mai mică decât cea pe care o cere acum. Este modul prin care își poate echilibra bugetul după eliminarea din Champions League. A fost o dezamăgire şi acum trebuie să treacă la ‘tăieri’.

O ofertă de 8 milioane de lire sterline (n.r. 9.3 milioane de euro) pentru Ianis ar fi prea bună pentru a fi refuzată. Poate îşi vor reduce pretenţiile„, anunţă sursa citată.

Ianis Hagi, dorit şi de Sevilla

Sevilla este şi ea interesată de serviciile lui Ianis Hagi. Nu este pentru prima oară când gruparea andaluză vrea să îl transfere pe internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fichajes.net, Monchi, directorul sportiv al celor de la Sevilla, este cu ochii pe fiul „Regelui”. Julen Lopetegui nu este mulţumit de actualul lot, astfel că ibericii caută întăriri. Sursa citată scrie că Ianis Hagi poate ajunge în La Liga, după ce a impresionat în tricoul lui Rangers.

Recomandări
  • Ianis Hagi se poate face sultan
  • Galatasaray vrea să îl transfere pe fiul „Regelui”

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și