Închide meniul

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers: „Nu îmi voi lua mult timp liber!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 16:34

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers: „Nu îmi voi lua mult timp liber!

Trabzonspor insistă pentru transferul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers. Internaţionalul român susţine că nu îşi va lua mult timp liber, pentru că a stat departe de teren timp de 13 luni din cauza accidentării suferite în ianuarie 2022. De asemenea, fiul „Regelui” susţine că în sezonul viitor vrea să câştige trofee alături de trupa scoţiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a marcat primul său gol la Rangers, în acest sezon, după o pauză de 16 luni. Internaţionalul român de 24 de ani a punctat în partida din ultima etapă, contra celor de la Hibernian.

Ianis Hagi şi-a făcut planurile pentru următorul sezon la Rangers

Ianis Hagi a dezvăluit ce va face în pauza competiţională din vară. Fiul „Regelui” susţine că se va antrena în continuare, fără să-şi ia prea mult timp liber.

De asemenea, Hagi Jr. a declarat că este cu gândul la participarea în grupele Ligii Campionilor, în următorul sezon, alături de trupa de pe Ibrox.

„Toată lumea își va lua puțin timp liber, dar alții se vor antrena mai mult decât trebuie. Eu voi face asta 100%. Am lipsit 13 luni și asta este suficient pentru mine departe de fotbal! Nu îmi voi lua prea mult timp liber, mă voi concentra pe ceea ce trebuie făcut să devin mai bun.

Reclamă

Vreau să fiu pregătit 100% în pre-sezon, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă provocări, avem calificări și vrem să revenim în Liga Campionilor și să câștigăm câteva trofee în noul sezon”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru glasgowlive.co.uk.

Ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni

S-a aflat ce a declarat Ianis Hagi după ce a marcat primul gol după 16 luni. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani şi-a trecut numele pe tabelă în minutul 55 al meciului Hibernian – Rangers, scor 1-3, din etapa a 36-a din campionatul Scoţiei.

A fost primul gol înscris de Ianis Hagi după revenirea pe teren. Fiul lui Gică Hagi a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare după o accidentare horror. De pe 18 ianuarie 2022 nu mai marcase Ianis.

Reclamă 4 / 0/3

”Știm cât de greu e să câștigi în această deplasare. Am înscris trei goluri aici, cred că evoluția noastră a fost bună, la fel ca evoluțiile din ultimele meciuri. Am câştigat şi mergem în vacanța de vară pe o notă pozitivă.

Timp de 30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile, dar nu am putut. În cele 30 de secunde, au trecut prin fața mea tot ce s-a întâmplat în ultimele 16 luni. Mi-a luat atât de mult timp să marchez din nou. Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu. Sunt foarte fericit. Mai sunt multe obiective de realizat. Sunt recunoscător că sunt la acest club. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea grvă pe care am suferit-o în urmă cu 15 luni.

După toată munca pe care am depus-o, astea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Totul merită! Ţinând cont de cum eram în urmă cu 10-12 luni, să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător decât sunt acum. Este grozav!

Nu am avut niciodată dubii despre ceea ce pot să fac pe teren! Este nevoie doar să fiu apt fizic. Voi continua să joc şi voi vedea unde pot ajunge”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și